ABKANT Tubulaturi de INDOIT TABLA 1 mm grosime pe 3,15 ml ZG 3000/1

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Tubulaturi Industriale

Cod produs: ATI-ZG3000/1

PRET: 2.990 € + TVA si Transport

Acest UTILAJ de INDOIT TABLE model ZGR-3000/1 este un ABCANT Manual cu o constructie robusta cu care se pot prelucra foi metalice cu grosimea maxima 1 mm. Abkant-ul asigura o lungime de prelucrare de 3,15 metri fiind ideal pt prelucrare Accesorii pt TUBULATURI Industriale.

Utilaj-ul Manual ZGR 3000/1 este un Abkant Manual profesional pt Tubulaturi ce ofera numeroase posibilitati de Indoire datorita dotarii cu sina superioara ascutita. Are o capacitate ridicata de utilizare asigurand o indoire usoara si precisa a foii metalice.

Este un Abkant Manual ideal pt prelucrarea de Tubulaturi Industriale si Conducte pt Sisteme de Ventilatie sau alte aplicatii, acesta asigurand o lungime maxima de Indoire de 3,15 metri. Cu acest Utilaj de Indoit se pot prelucra Table din otel zincat cu grosimea pana la 1 mm, asigurand un unghi maxim de Indoire de 145°.

Unghiul de indoire poate fi reglat cu usurinta intre 0 si 145° si poate fi citit prin intermediul scalei gradate din dotare, acesta putand fi ajustat manual in functie de necesitatile de prelucrare. Deschiderea maxima a traversei superioare se realizeaza in 3 pozitii pana la 100 mm. In dotarea standard este inclusa o Foarfeca Ghilotina cu Role pt Debitarea foilor metalice pe intreaga lungime de prelucrare a acestui Abkant pt Tubulaturi.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de indoire a tablei 3.150 mm
Grosime maxima tabla otel zincata Rm < 400 MPa 1,0 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 145°
Deschiderea maxima a traversei superioare 100 mm
Dimensiuni margine de Indoire 20 mm
Foarfeca rotativa de Debitat Tabla inclusa
Greutate 900 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL