MASINA de NERVURAT TABLE cu masa de 1.25 ml pt TUBULATURI BM 1275

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Nervurat Tubulaturi

Cod produs: MNT-BM1275

PRET: X € + TVA si Transport

Masina de Nervurat Table pentru Tubulaturi Industriale model BM1275 este ideala pt productia tubulaturilor de dimensiuni medii si mici. Aceasta Masina de Nervurat are o pereche de role de alimentare si una de iesire ce realizeaza operatiile de Nervurare Table cu grosimea maxima 1 mm.

Aceasta Masina de Nervurat Table asigura o latime de prelucrare de 1.275 mm fiind conceputa pentru a forma nervuri pt fabricatia de conducte HVAC, Tubulaturi Industriale, Conducte pt Sisteme de Ventilatie sau pt alte lucrari de prelucrare a foilor metalice care necesita realizarea operatiilor de nervurare a foilor metalice cu grosimi de pana la 1 mm.

Controlul masinii se realizeaza prin intermediul unei cutii de viteze centrala care conduce in mod direct arborii cu rolele de formare a nervurilor. Acesti arbori sunt prevazuti cu mai multi rulmenti astfel incat nervurile formate sunt dispuse uniform. Rolele de Nervurare Tubulaturi sunt tratate termic si asigura o prelucrare precisa si uniforma pe intreaga suprafata de lucru.

Aceasta Masina profesionala de Nervurat Table pt Tubulaturi este ideala pt atelierele de productie de dimensiuni medii si mici. Operatia de Nervurare se realizeaza prin plasarea foii metalice pe masa de intrare, fixarea acesteia cu ajutorul dispozitivelor de ghidare iar apoi trecerea tablei printre rolele de formare a nervurilor. Canalele realizate folosind masina de Nervurat arata foarte profesional si sunt mai puternice in comparatie cu conductele plane.

Caracteristici tehnice
Latime maxima de Nervurare Tabla 1.275 mm
Grosime maxima Tabla de Nervurat 1,0 mm (20swg)
Distanta dintre Nervuri 215 mm
Latimea nervurii 10 mm (3/8")
Puterea motorului 1,5 kW (2 CP)
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.650*700*1.120 mm
Greutate 300 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL