UTILAJ TUBULATURI de NERVURAT TABLE de 2,5 ml 1 mm grosime BM 2500

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Nervurat Tubulaturi

Cod produs: MNT-BM2500

PRET: X € + TVA si Transport

Acest Utilaj de NERVURAT TABLE model BM 2500 este o masina profesionala puternica cu ajutorul careia se pot nervura table in serie pt TUBULATURI Industriale. Masina de nervurat are o masa de 2500 mm si poate forma canale pe foi metalice cu grosimea maxima de 1 mm.

UTILAJ-ul de NERVURAT TABLE BM 2500 este ideal pt atelierele de prelucrare TUBULATURI de dimensiuni mari, cu ajutorul acestuia putandu-se forma canale pe foi metalice de Tabla cu grosimea pana la 1 mm, asigurand o latime de Nervurare de 2,5 metri.

Cu acest Utilaj de Nervurat se pot prelucra Table pt productia de Tubulaturi Industriale, Conducte HVAC sau Sisteme de Ventilatie. Operatia de Nervurare se realizeaza prin plasarea foii metalice pe masa de intrare, fixarea acesteia cu ajutorul dispozitivelor de ghidare iar apoi trecerea tablei printre rolele de formare a nervurilor. Canalele realizate folosind masina de Nervurat arata foarte profesional si sunt mai puternice in comparatie cu conductele plane.

Controlul utilajului se realizeaza prin intermediul unei cutii de viteze centrala care conduce in mod direct arborii cu rolele de formare a nervurilor. Acesti arbori sunt prevazuti cu mai multi rulmenti astfel incat nervurile formate sunt dispuse uniform. Rolele de Nervurat Tubulaturi sunt tratate termic si asigura o prelucrare precisa si uniforma pe intreaga suprafata de lucru.

Caracteristici tehnice
Latime maxima de Nervurat Tabla 2.500 mm
Grosime maxima Tabla de Nervurat 1,0 mm (20swg)
Distanta dintre Nervuri 300 mm
Latimea nervurii 10 mm (3/8")
Puterea motorului 2,2 kW (3 CP)
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 2.840*700*1.120 mm
Greutate 400 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL