CIOCAN de FORJA Pneumatic cu Aer Comprimat cu Forta Bataii de 20 Kg PFH20

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Ciocan Pneumatic Fier Forjat

Cod produs: UFF-PFH20

PRET: 3.890 € + TVA si Transport

Ciocanul de Forja model WNS PFH20 este un dispozitiv puternic actionat Pneumatic cu o forta a bataii de 20kg fiind potrivit pt operatii de forjare, perforare, daltuire, sudare, indoire si rasucire metale. Capacitatea maxima de lucru este de 270 batai/minut cu o cursa maxima de lucru de 200 mm.

Acest CIOCAN PNEUMATIC cu Aer Comprimat pentru Forjat Fier PFH16 este un utilaj profesional de dimensiuni medii pentru prelucrarea barelor metalice in productia de serie a pieselor forjate la cald reducand la minimum forta musculara necesara unui forjor clasic.

Ciocanul forjor are o Greutate a bataii capului de forta de 20 Kg. si este prevazut cu un motor de antrenare trifazat cu puterea de 3 CP (2,2 kW) care asigura o viteza de lucru de 1.440 rot/min, o capacitate maxima de lucru de 270 batai/minut cu o Cursa de lucru de 200 mm.

Cu ajutorul acestui CIOCAN FORJA se pot prelucra bare metalice patrate de 30*30 mm precum si bare metalice rotunde si circulare cu diametrul de Ø35 mm. Acest CIOCAN actionat PNEUMATIC pentru Prelucrare FIER FORJAT necesita o fundatie solida din beton cu traverse din lemn de esenta tare.

Caracteristici tehnice
Greutatea bataii capului de forta ciocan forja 20 Kg.
Capacitate bataii Cadenta maxima de lucru 220 lovituri/minut
Cursa maxima de lucru pt fier forjat 200 mm
Batai pe minut 270
Capacitate maxima Bare Metalice Patrate 30*30 mm
Capacitate maxima Bare Metalice Rotunde Ø35 mm
Viteza de rotatie 1.440 rotatii/minut
Putere motor de antrenare 2,2 kW, 3 CP
Tensiunea de alimentare 415 V
Tip motor trifazat
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1280*550*1120 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 1160*590*1230 mm
Greutate ciocan de forja 560 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL