CUPTOR cu 1 Arzator pe GAZ PROPAN pt Modelare Feronerie si FORJARE H1

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Cuptor pt Forjat Fier

Cod produs: UFF-CFH1N

PRET: 595 € + TVA si Transport

Acest CUPTOR FORJA model H1 Nargesa este fabricat cu 1 Arzator de Incalzit Fier pt turnare, indoire, perforare, sudura si tratarea pieselor. Este un cuptor ce functioneaza cu Gaz Propan proiectat pt a incalzi piese din otel pt prelucrarea in atelierele de feronerie pt ornamente forjate.

CUPTOR-ul pentru FORJA H1 este utilaj usor de utilizat fiind ideal pentru incalzirea pieselor metalice pentru forjat fier. Este prevazut cu 1 arzator care functioneaza pe baza de Gaz PROPAN, camera de ardere este izolata prin fibra ceramica si caramida refractata. Este prevazut in partea din spate cu o usa detasabila pentru incalzirea barelor metalice cu lungimea mai mare sau pentru incalzirea barelor in partea centrala, lucru ce faciliteaza utilizarea multipla a cuptorului de incalzit fier.

Acest cuptor forjor este prevazut cu componente de siguranta inalt calitative precum reductor de presiune intre rezervor si furtunul de alimentare, valva de protectie pt flacara, valva termica care anuleaza alimentarea cu gaz in cazul detectarii unor disfunctionalitati si ecran metalic ajustabil frontal care permite evaziunea oricarei proiectii de metal ce ar putea aparea. Toate componentele sunt in dotarea standard si sunt usor de folosit.

Cuptorul de forja pentru prelucrat fier atinge rapid temperatura de 1.000°C cu Gaz Propan, functionand fara emisii de gaz daunatoare. Temperatura maxima care poate fi atinsa este de 1.300°C, in functie de temperatura mediului extern, consumul acestui cuptor de incalzit fier pentru forja fiind de maxim 1 Kg gaz/ora, in functie de temperatura si timpul efectiv de utilizare al cuptorului.

Cu ajutorul acestui cuptor forja se pot incalzi bare metalice pentru prelucrare cu diametrul maxim de Ø80 mm si este ideal pentru spatiile de dimensiuni reduse, caracterizandu-se prin versatilitate pentru prelucrarile de dimensiuni mici si mari, inlocuind cu succes cuptoarele de forja de dimensiuni mari.

Acest tip de cuptor forja este ideal pentru prelucrarea tuturor tipurilor de ornamente forjate, pentru prelucrarea potcoavelor sau forme de melc pentru forja sau pentru tratamentul final al pieselor metalice.

Caracteristici tehnice
Temperatura de lucru 1.300°C
Presiune de lucru ajustabila 0,5 - 2 bar
Capacitatea maxima de lucru bare metalice Ø80 mm
Combustibil utilizat Gaz Propan
Consum maxim de combustibil 1 Kg./ora per arzator (x1)
Numar de Arzatoare 1
Dimensiuni interior cuptor forja (L*l*h) 205*140*100 mm
Dimensiuni exterior cuptor (L*l*h) 260*245*280 mm
Greutate neta cuptor forja 14 Kg.
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 350*350*420 mm
Volum colet 0,06 m³
Greutate bruta colet 15 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

In dotarea standard cuptorul de incalzit fier pentru forja este prevazut cu:
1 Arzator cu reductoare de presiune intre recipientul de gaz si tubul de alimentare;
1 Camera de combustie izolata cu fibre de ceramica si caramida refractata;
1 Suport frontal pentru rezemarea barelor de fier incalzite;
Valva de protectie antifoc pe admisie gaz;
Valva de reglare;
Termocuplu de control al temperaturii;
• Spate detasabil care ofera posibilitatea incalzirii barelor de fier pe mijloc;
Ecran metalic care are rolul de aparator frontal;

Avantajele utilizarii unui cuptor de forja pe baza de gaz propan in locul unuia pe baza de carbon conventional sunt in primul rand atingerea rapida a temperaturii de lucru, aprinderea usoara si faptul ca utilizarea acestuia este curata si nu produce emisii daunatoare sanatatii. De asemenea, ofera posibilitatea mutarii in spatiile de lucru unde aveti nevoie de un cuptor de incalzit fier.

Cuptorul este prevazut cu maner superior pentru trabsportul usor la locul de utilizare sau depozitare si se livreaza asamblat complet intr-o cutie de carton triplu stratificat sau optional in palet de lemn NIMF15.

Fisiere:
Date tehnice CUPTOARE pentru Incalzit FIER FORJAT H1, H2, H4 (fisier PDF)
Manual de instructiuni CUPTOR pt Incalzit FIER FORJAT H1, H2, H4 (fisier PDF)

Toate produsele Nargesa sunt in conformitate cu reglementarile europene CE pentru fabricarea de masini industriale. Toate produsele sunt fabricate in Spania, componentele hidraulice si electronice sunt complet standard de la cele mai bune marci din Europa cu suport tehnic peste tot in lume: Rexroth, Bosch, Roquet, Schneider Electric, LG, Telemecanique, Pizzato, etc.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL