CUPTOR pt Fier FORJAT cu 2 Arzatoare pe GAZ PROPAN sau GPL AR1 Italia

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Cuptor pt Forjat Fier

Cod produs: UFF-CFAR1IT

PRET: 950 € + TVA si Transport

Cuptorul pt Forja model AR1 Italia este prevazut standard cu 2 arzatoare care pot lucra independent cu reductoare de presiune separate. Este un utilaj pt prelucrare fier forjat pe baza de Gaz Propan sau GPL cu capacitate de lucru Ø70 mm pt bare rotunde si Ø50 mm pt bare patrate.

Acest CUPTOR de FORJA AR1 este utilaj usor de utilizat destinat incalzirii pieselor metalice pentru forjat fier ce este prevazut cu 2 arzatoare care functioneaza pe baza de Gaz PROPAN sau GPL. Aprinderea acestui cuptor de forja este usoara cu sisteme piezo electrice alimentate la o retea de 220 V si atinge rapid temperatura de 1.000°C cu Gaz Propan, functionand fara emisii de gaz daunatoare.

Temperatura maxima care poate fi atinsa este de 1.300 / 1.400°C, in functie de temperatura mediului extern, consumul acestui cuptor de incalzit fier pentru forja variind de la 0,05 la 1,5 Kg gaz/ora, in functie de temperatura si timpul efectiv de utilizare al cuptorului. Este ideal pentru spatiile de dimensiuni reduse, caracterizandu-se prin versatilitate pentru prelucrarile de dimensiuni mici si mari, inlocuind cu succes cuptoarele de forja de dimensiuni mari.

Cu ajutorul acestui cuptor forja se pot incalzi bare metalice pentru prelucrare cu diametrul Ø70 mm pt bare rotunde si Ø50 mm pt bare patrate. Pentru incalzirea barelor metalice cu lungimea mai mare sau pentru incalzirea barelor in partea centrala, acest utilaj are partea din spate demontabila, lucru ce faciliteaza utilizarea multipla a cuptorului de incalzit fier. De asemenea, este prevazut cu o camera de izolare din fibra ceramica iar ca dispozitive este prevazut cu regulator, supapa de retinere si termocupla.

Caracteristici tehnice
Temperatura de lucru 1.300 / 1.400°C
Capacitatea maxima de lucru bare rotunde Ø70 mm
Capacitatea maxima de lucru bare patrate Ø50 mm
Combustibil utilizat Gaz Propan sau GPL
Consum de combustibil 0,5 - 1,5 Kg./ora
Aprindere cu sisteme piezo electrice
Tensiune de alimentare aprindere 220 V
Dimensiuni interior cuptor forja (L*l*h) 280*210*100 mm
Dimensiuni de gabarit / exterior cuptor (L*l*h) 400*260*250 mm
Greutate 25 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

In dotarea standard cuptorul de forja este prevazut cu:
2 Arzatoare care pot lucra independent cu reductoare de presiune separate;
1 Camera de combustie izolata cu fibre de ceramica;
1 Suport frontal pentru rezemarea barelor de fier incalzite;
Valva de protectie antifoc pe admisie gaz;
Termocuplu de control al temperaturii;

Optional, acest cuptor forja de incalzit fier poate fi dotat cu:
Piedestral metalic pentru suport la inaltime de 80 cm fata de sol;
Posibilitatea incalzirii barelor de fier pe mijloc printr-o deschizatura practica in spate;

Cuptorul de forja este livrat cu certificat de conformitate CE.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL