Masina MANUALA pt INDOIT Profile Metal in Forme Curbe S-uri si C-uri SB40

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Scule Manuale Fier Forjat

Cod produs: UFF-SMSB40

PRET: 330 € + TVA si Transport

Acest Dispozitiv Manual Universal model WNS SB40 este destinat pt confectionarea din bare rectangulare si rotunde a diferite forme de S-uri si C-uri, precum alte forme curbe. Este ideal pt realizat Indoiri Circulare, in Unghi sau Spirala a Pieselor Metalice pt grilaje si usi fier forjat.

Masina Universala de Indoit este destinata exploatarii in atelierele de realizare a pieselor din fier forjat si de catre utilizatorii amatori pentru realizarea diferitelor piese precum grilaje, balustrade pt balcoane, porti, usi, mobilier de gradina sau corpuri de iluminat din FIER FORJAT, otel, alama, aluminiu, cupru, etc.

Masina Manuala pt Fier Forjat este prevazuta cu o constructie stabila cu gauri ce permit fixarea sigura pe banc sau masa de lucru. Are o rezistenta la indoire de 28 ½ Tone p/sq inch si poate prelucra bare rotunde cu diametrul de pana la Ø16 mm, bare patrate de pana la 13*13 mm si bare platband rectangulare cu dimensiunile de pana la 30*8 mm.

Acest Dispozitiv Universal este mobil si detasabil putand fi fixat intr-o menghina sau cu suruburi pe un banc de lucru.

Caracteristici tehnice
Capacitate Indoire Bara Sectiune Circulara Ø16 mm
Capacitate Indoire Bara Sectiune Patrata 13*13 mm
Capacitate Indoire Bara Sectiune Rectangulara 30*8 mm
Dimensiuni dispozitiv (L*l*h) 560*320*240 mm
Greutate 35 Kg.
Informatii suplimentare

Accesorii standard pt Dispozitiv Manual Universal de Indoit Forme Curbe pt Fier Forjat:
Role de Curbare;
Placute de Indoire;
Dispozitiv de Spiralat;
Maner pentru Indoire;
Limitator material;

Fisiere:
Date tehnice DISPOZITIVE Manual de INDOIT FORME CURBE WNS - SB40


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL