NICOVALA din Fonta pentru FORJARE Manuala LIBERA FIER AMB 90

Abkant Hidraulic

Ctg. Scule Manuale Fier Forjat

Cod produs: UFF-SMAMB90

PRET: 350 € + TVA si Transport

Aceasta Nicovala pt Forjare Libera model AMB90 este confectionata din fonta si este un dispozitiv destinat forjarii manuale a fierului. Nicovala pt Forja de Atelier are greutatea de 90 Kg. si ofera o suprafata de lucru de 355*175 mm, lungimea totala de prelucrare fier fiind de 570 mm.

Nicovala de Forja este un dispozitiv indispensabil pt atelierele de confectii metalice sau atelierele de prelucrare fier forjat, cu ajutorul acesteia putandu-se prelucra manual profile metalice pentru realizarea elementelor din FIER FORJAT pentru garduri, porti, usi, grilaje ferestre, balustrade pt balcon, mobilier de gradina precum si mobilier interior din fier forjat.

Caracteristici tehnice
Suprafata de lucru Nicovala 355*175 mm
Material Nicovala Forja Libera Fonta
Lungimea totala Niclvala Fier Forjat 570 mm
Inaltime Nicovala Forja 260 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 610*270*290 mm
Greutate neta Nicovala Fonta 90 Kg.
Greutate bruta Nicovala Forjare 91 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL