UNITATE pt Amprentat la CALD VARFURI si CAPETE S-uri si C-uri UF16-T

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Fier Forjat la Cald

Cod produs: UFF-UF16T

PRET: 2.600 € + TVA si Transport

UNITATEA pt FIER FORJAT model UF16-T se monteaza pe masina de baza T1 sau T2 cu cuplaj elastic. Se pot imprima la cald terminatiile model laba de gasca sau bradut la S-uri si C-uri cu un set de 2 matrite excentrice care se rotesc alternativ in 2 sensuri de rotatie (inainte-inapoi).

Utilajul pt FORJAT VARFURI si CAPETE UF 16-T mai are in dotare si un dispozitiv de Roluit Spirale la CALD pt. S-uri si C-uri cu excentric zimtat de prindere, indicat pt roluit platbande subtiri (sub 5 mm grosime) si inguste (sub 20 mm latime). Cu aceasta masina de forjat fier la cald se pot prelucra profile din fier patrat de 16*16 mm ce sunt incalzite la 1200°C precum si Bare Rotunde cu diametrul de Ø16 mm.

Unitatea pt forjat UF 16 T poate lucra si independent cu un motoreductor propriu si un inversor de sens. Se pot realiza si alte modele cu diverse role de amprentat varfuri.

Acest Utilaj pentru Fier Forjat la Cald are si un dispozitiv pentru format Capete la S-uri si C-uri din Platband si Bara Patrata incalzit in cuptor forja. Va putem furniza si diverse matrite si role pentru forjare varfuri la cald.

Caracteristici tehnice
Capacitate maxima Fier Patrat 16*16 mm incalzit la 1200°C
Capacitate maxima Platband 20*10 sau 30*5 mm
Diametru maxim Bara Rotunda Ø16 mm
Greutate unitate amprentat la cald (fara role) 60 Kg.
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 480*380*495 mm
Prezentare video
Informatii suplimentare


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL