ABCANT de PLIAT TABLE 0,8 mm grosime pe 2,14 ml ZGR2000L/0,8

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Accesorii Tigla Metalica

Cod produs: ATM-ZGR2000L/0,8

PRET: 1.795 € + TVA si Transport

Acest Abkant Manual pt Accesorii Tigla Metalica model ZGR2000L/0,8 asigura un unghi maxim de Indoire de 165° si poate Plia Table cu grosimea pana la 0,8 mm pe o lungime maxima de lucru de 2,14 metri. Este dotat standard cu o Foarfeca Manuala cu role pt Taierea foilor metalice.

ABCANT-ul MANUAL pt PLIAT TABLA este un utilaj profesional pt prelucrare Accesorii pt acoperisuri tip TIGLA METALICA din foi metalice de diferite materiale. Datorita echiparii cu lama superioara dreapta acest utilaj asigura numeroase posibilitati de Pliere a Tablei pt productia diferitelor accesorii prin Indoire.

Cu acest Abkant de Indoit Table se pot prelucra foi metalice din otel, titan si zinc cu grosimea maxima de 0,8 mm insa poate Indoi si Table Usoare din Aluminiu sau Cupru cu grosimi pana la 1,5 mm respectiv 1,25 mm. Asigura o lungime maxima de Indoire de 2,14 metri, in dotarea standard fiind inclusa si o Ghilotina Manuala cu Role ce poate taia table pe intreaga lungime de prelucrare a acestui ABKANT MANUAL.

Spre deosebire de alte Abkant-uri Manuale de Indoit acest utilaj are un unghi maxim de Pliere de 165°, marind astfel capacitatea de prelucrare a acestui dispozitiv. Reglarea unghiului de indoire se realizeaza manual prin intermediul unei scale gradate, deschiderea traversei de Pliere Table realizandu-se in 3 pozitii pana la maxim 100 mm.

Are o constructie robusta ce il face potrivit pt utilizarea continua in cadrul atelierelor de prelucrari metalice fiind potrivit pt productia industriala de serie. Datorita constructiei sale operatiile de Indoire Tabla se realizeaza fara vibratii sau torsiune, calitatea indoirii fiind una inalt calitativa, fara ca marginile foii metalice sa se deformeze in timpul prelucrarii.

Actionarea traversei de Indoire se realizeaza prin intermediul celor doua manete ale parghiei manuale. Este destinat utilizarii in cadrul atelierelor de prelucrari metalice pt Tinichigerie si reparatii pt realizarea operatiilor de Indoire a foilor metalice pt confectionarea de accesorii pt acoperisuri din Tigla Metalica precum pazii, dolii, coame, burlane, jgheaburi, parazapezi, contravanturi, precum si alte accesorii ce pot fi confectionate din foi metalice.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de indoire a tablei 2.140 mm
Grosime maxima tabla otel 0,8 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 165°
Tip cutite de Pliere Tabla cutite lise
Dimensiuni margine de Indoire 18 mm
Deschiderea maxima a grinzii de Indoire Tabla 100 mm
Foarfece rotativa de Taiere Tabla inclusa
Greutate 180 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL