ABKANT AKE 2000 de INDOIT TABLE 2,05 ml pt Accesorii Tigla Metalica

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Accesorii Tigla Metalica

Cod produs: ATM-AKE2000

PRET: 1.750 € + TVA si Transport

Abcant-ul Manual model AKE 2000 poate Indoi Table de pana la 1,2 mm grosime pe o lungime de 2,05 ml. Este dotat cu o ghilotina cu role de taiat table pana la 0,9 mm grosime, fiind un abkant profesional ideal pt prelucrare accesorii tip dolii, pazii, paravane de la acoperisuri tip Tigla Metalica.

Acest ABKANT MANUAL cu prindere excentrica AKE 2000 Professional este un utilaj pt TIGLA METALICA de 2 metri lungime, masina fiind conceputa pt PLIERE TABLE pe santier sau in atelier. Asigura un unghi maxim de Indoire de 135° si poate prelucra foi metalice din otel cu grosimea maxima de 1 mm, foi metalice din metale feroase de pana la 1,2 mm grosime si Table din Otel Inoxidabil de pana la 0,8 mm grosime.

Constructia acestui Abkant Manual este compusa dintr-un suport mobil confectionat din otel sudat ce permite o instalare usoara si rapida in pozitia de lucru, acest utilaj oferind posibilitatea de Taiere Table cu Foarfeca Ghilotina cu role atasabila. Foarfeca Manuala de Taiere poate debita Tabla din Otel cu grosimea pana la 1 mm, foi metalice din metale neferoase de pana la 1,2 mm grosime precum si Table din Otel Inoxidabil de pana la 0,8 mm grosime.

Reglajul unghiului de pliere este posibil cu accesorii (limitatori si scala gradata), lungimea maxima de indoire este de 2050 mm sub suportul port-cutit superior care poate fi ajustat pe inaltime in functie de grosimea tablei. Este dotat cu raportor mecanic pt masurarea unghiului de Indoire si cu un sistem de limitare la cota cu 2 rigle gradate care permite o mai mare productivitate in lucru si o precizie sporita.

AKE 2000 este un Abkant profesional fabricat in Germania folosit pt fabricarea accesoriilor din tabla prevopsita tip dolii, pazii, paravane de la acoperisurile tip TIGLA METALICA.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de indoire a tablei 2.020 mm
Inaltimea de deschidere port-cutir 80 mm
Unghi maxim de Indoire Tabla 135°
Grosime de Pliere Tabla din Otel 1,0 mm
Grosime de Pliere Tabla din Metale Feroase pana la 1,2 mm
Grosime de Pliere Table din Otel Inoxidabil pana la 0,8 mm
Grosime de Taiere Tabla din Otel pana la 0,7 mm
Grosime de Taiere Tabla din Metale Feroase pana la 0,9 mm
Grosime de Taiere Tabla din Otel Inoxidabil pana la 0,6 mm
Diametru tija wultz pt roluit margine jgheaburi Ø 16 mm
Roluire Tabla din Otel maxim 0,6 mm
Roluire Tabla din Metale Feroase maxim 0,7 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.060*2.190*850 mm
Greutate 161 Kg.
Informatii suplimentare

Acest ABKANT MANUAL pt INDOIT TABLE pt ACCESORII TIGLA METALICA este echipat standard cu:
Lame Drepte de Indoire;
Foarfeca Manuala cu Role pt Taiere Foi Metalice;
Port-cutit superior ajustabil pe inaltime in functie de grosimea tablei;
Raportor mecanic pt masurarea unghiului de Pliere Tabla;
Sistem de limitare la cota cu 2 rigle gradate;
Tija Wultz pt Roluit Margine Jgheaburi;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL