ABKANT Manual INDOIRE TABLE 2,15 ml pt Tigla Metalica ZG-2000/0,7

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Accesorii Tigla Metalica

Cod produs: ATM-ZG2000/0,7

PRET: 1.490 € + TVA si Transport

ABKANT-ul MANUAL model ZG 2000/0,7 este un utilaj ideal pt productia de Accesorii Tigla Metalica care ofera o lungime de lucru de 2.150 mm, putand Indoi Table Zincate cu o grosimea maxima de 0,7 mm. Acest Abkant Manual are o traversa de indoire cu latimea de 15 mm.

Acest ABKANT MANUAL de PLIAT TABLA este un utilaj destinat utilizatorilor profesionisti din atelierele de prelucrari metalice pt confectionarea de accesorii pt acoperisuri din Tigla Metalica precum pazii, dolii, coame, burlane, jgheaburi, parazapezi, contravanturi, precum si alte accesorii ce pot fi confectionate din foi metalice.

Este prevazut cu o traversa superioara cu lama ascutita ideala pt realizarea aplicatiilor uzuale de Indoire a foilor metalice cu lungimea pana la 2,15 metri si poate Indoi Table Subtiri de pana la 0,7 mm grosime. Acest Abkant Manual ofera numeroase posibilitati de Indoire datorita sinei superioare ascutite si este prevazut cu o scala gradata pt reglarea unghiului de PLIERE intre 0 - 155°, asigurand o capacitate mare de lucru.

Fasciculul de Indoire ingust cu latimea de 15 mm si lipsa extensiilor contra-fasciculului permite efectuarea unui numar mare de lucrari complexe de prelucrare cu cea mai mare precizie, fara deformarea materialului in timpul indoirii.

Abcant-ul Manual are o constructie robusta ce garanteaza lucrul fara vibratii sau torsiune. Actionarea traversei de Indoire se realizeaza prin intermediul celor doua manete ale parghiei manuale. Optional, acest Abcant poate fi echipat cu o Foarfeca cu role pt Taierea Tablei pe intreaga lungime de prelucrare.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de indoire a tablei 2.150 mm
Grosime maxima tabla otel zincata Rm < 400 MPa 0,7 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 0 - 155°
Dimensiuni margine de Indoire 15 mm
Greutate 200 Kg.
Prezentare video
 


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL