ABKANT Manual ZGR 3000/0,8 pt Indoit TABLE 0,8 mm grosime pe 3,15 ml

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Accesorii Tigla Metalica

Cod produs: ATM-ZGR3000/0,8

PRET: 2.690 € + TVA si Transport

Acest Utilaj Manual pt Accesorii Tigla Metalica model ZGR3000/0,8 asigura un unghi maxim de Indoire de 145° si poate Indoi Tabla cu grosimea pana la 0,8 mm pe o lungime maxima de lucru de 3,15 metri. Este echipat standard cu o Foarfeca Manuala cu role pt Decupat foi metalice.

ABKANT-ul MANUAL ZGR 3000/0,8 este un utilaj profesional de prelucrat accesorii pt acoperisuri tip TIGLA METALICA ce ofera numeroase posibilitati de Indoire datorita dotarii cu sina superioara ascutita. Are o capacitate ridicata de utilizare asigurand o indoire usoara si precisa a foii metalice.

Este un Abkant Manual ideal pt prelucrarea de Table Subtiri pt productia de burlane, jgheaburi, dolii, pazii, coame, contravanturi, parazapezi sau alte accesorii pt acoperisuri din Tigla Metalica, acesta asigurand o lungime maxima de Indoire de 3,15 metri. Cu acest Utilaj de Indoit se pot prelucra Table din otel zincat cu grosimea pana la 0,8 mm, asigurand un unghi maxim de Indoire de 145°.

Unghiul de indoire poate fi reglat cu usurinta intre 0 si 145° si poate fi citit prin intermediul scalei gradate din dotare, acesta putand fi ajustat manual in functie de necesitatile de prelucrare. Deschiderea maxima a traversei superioare se realizeaza in 3 pozitii pana la 100 mm. In dotarea standard este inclusa o Foarfeca Ghilotina cu Role pt Debitarea foilor metalice pe intreaga lungime de prelucrare a acestui Abkant pt Tigla Metalica.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de indoire a tablei 3.150 mm
Grosime maxima tabla otel 0,8 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 145°
Tip cutite de Pliere Tabla cutite lise
Dimensiuni margine de Indoire 24 mm
Deschiderea maxima a grinzii de Indoire Tabla 100 mm
Foarfece rotativa de Taiere Tabla inclusa
Greutate 400 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL