ABKANT MANUAL ZG 2500/1 pt INDOIT TABLE GROASE de 1mm pe 2,6 ml

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Accesorii Tigla Metalica

Cod produs: ATM-ZG2500/1

PRET: 2.399 € + TVA si Transport

Abkant-ul de Indoit Table model ZG 2500/1 este un utilaj profesional cu actionare manuala cu care se pot indoi foi metalice de 1mm grosime pe o lungime maxima de 2,6 metri. Acest Abcant Manual asigura un unghi de indoire de 135° fiind ideal pt prelucrare Accesorii pt Tigla Metalica.

Acest Abkant de Indoit Tabla ofera numeroase posibilitati de Indoire datorita sinei superioare ascutite si este destinat utilizatorilor profesionisti din atelierele de prelucrari metalice si reparatii.

Este utilaj profesional cu lama superioara ascutita ideal pt realizarea operatiilor de Indoire Foi Metalice pt confectionarea de accesorii pt acoperisuri din Tigla Metalica precum pazii, dolii, coame, burlane, jgheaburi, parazapezi, contravanturi, precum si alte accesorii ce pot fi confectionate din foi metalice.

ABKANT-ul MANUAL asigura o lungime maxima de Indoire Tabla de 2,6 metri si poate Indoi Tabla Subtire de pana la 1,0 mm grosime. Este prevazut cu o scala gradata pt reglarea unghiului de INDOIRE intre 0 - 135°, asigurand o capacitate mare de lucru. Este destinat pentru lucrari tehnice mai exigente, din acest motiv a fost prevazut cu o constructie consolidata a laturilor, fasciculului de indoire, contra-grinda si mecanisme de ridicare.

Grinzile de lucru au o constructie masiva si compacta fiind special concepute cu mecanisme de lucru consolidate ce permit indoirea foilor de metal, acest Abkant Manual fiind echipat cu elemente de actionare contra-grinzda si doua elemente responsabile pt ridicarea traversei de Indoire. Este destinat in general pt utilizatorii care folosesc frecvent foi de metal de dimensiuni non-standard.

Abkant-ul Manual pt Accesorii Tigla Metalica are o constructie robusta ce garanteaza lucrul fara vibratii sau torsiune. Actionarea traversei de Indoire se realizeaza prin intermediul celor doua manete ale parghiei manuale. Optional, acest Abcant poate fi echipat cu o Foarfeca cu role pt Taierea Tablei pe intreaga lungime de prelucrare.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de indoire a tablei 2.600 mm
Grosime maxima tabla otel zincata Rm < 400 MPa 1,0 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 135°
Dimensiuni margine de Indoire 25 mm
Greutate 390 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2023  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL