UTILAJ Manual ZG 1100/0,8 pt PLIAT TABLA 0,8 mm grosime pe 1,1 ml

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Accesorii Tigla Metalica

Cod produs: ATM-ZG1100/0,8

PRET: 799 € + TVA si Transport

ABKANT-ul MANUAL model ZG 1100/0,8 este un utilaj pt productie accesorii TIGLA METALICA cu care se pot realiza operarii de INDOIRE TABLA de 0,8 mm grosime pe 1,1 ml. Asigura un unghi maxim de Pliere de 155° fiind ideal pt productie Burlane, Jgheaburi, Parazapezi, Coame.

Acest Utilaj Manual de Pliat Table este un ABKANT pt prelucrarea foilor metalice de dimensiuni mici ideal pt productia de accesorii pt acoperisuri tip Tigla Metalica. Se caracterizeaza printr-o constructie de dimensiuni mici, greutate redusa, mobilitate, stabilitate si prelucrari de inalta calitate, acestea fiind doar cateva din multele avantaje ale acestui nou Abkant de Indoit Table din seria ZG.

Masina este echipata standard cu toate elementele necesare pentru a lucra pe ea, acest nou model nu are un cilindru cu fascicul de presiune. Acest Abkant Manual are un fascicul de Pliere cu o latime de lucru de doar 14 mm, acest lucru oferind avantaje mari in prelucrarea pieselor de mici dimensiuni in cazul in care un rol important este jucat doar de un singur milimetru.

Abkantul Manual cu lama ascutita ZG-1100/0,8 este o presa de Indoit Tabla ideala pt realizarea aplicatiilor uzuale de Indoire a foii metalice cu lungimi de maxim 1,1 metri si grosimi de pana la 0,8 mm. Ofera numeroase posibilitati de Indoire datorita sinei superioare ascutite, fiind prevazut cu o scala gradata pt selectarea unghiului de Indoire pana la 155°.

Acest Abkant Manual are o capacitate mare de lucru si faciliteaza fixarea piesei de prelucrat cu ajutorul unui mecanism special de prindere, reglarea falcii superioare realizandu-se usor si rapid. Operatiunea de Indoire a Tablei se realizeaza prin ridicarea parghiei de actionare.

Utilaj-ul de Indoit Table face parte din categoria Abkant-urilor de mici dimensiuni destinate in special pt prelucrarea accesoriilor mici pt acoperisuri. Constructia robusta a acestui Abcant Manual cu falci ascutite asigura o operare fara vibratii sau torsiune.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de indoire a tablei 1.100 mm
Grosime maxima tabla otel zincata Rm < 400 MPa 0,8 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 155°
Dimensiuni margine de Indoire 14 mm
Greutate 80 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL