ABCANT MODULAR Actionat MANUAL pt Indoit TABLA 3,2 ml ZGM-3200/1,2

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Manual Tinichigerie

Cod produs: AMT-ZGM3200/1,2

PRET: X € + TVA si Transport

Acest ABCANT MODULAR model ZGM-3200/1,2 este un Utilaj Manual pt INDOIT TABLE din Otel de 1,2 mm grosime ce asigura o lungime de prelucrare de 3,2 metri. Este ideal pt atelierele prelucrari foi metalice si TINICHIGERIE asigurand un unghi maxim de Pliere de 140°.

Abkant-ul Modular cu lama ascutita ZGM 3200/1,2 este o presa manuala pt Indoit Tabla din Otel ideala pt realizarea aplicatiilor uzuale de Pliere a foilor metalice cu lungimi de maxim 3,2 metri si grosimi de pana la 1,2 mm.

Acest ABKANT MODULAR este un utilaj ideal pt atelierele de prelucrari metalice in realizarea accesoriilor de TINICHIGERIE pt acoperisuri precum pazii, dolii, coame, contravanturi, parazapezi precum si a altor accesorii pt acoperisuri tip Tigla Metalica.

Asigura numeroase posibilitati de Indoire datorita lamei superioare ascutite si permite reglarea facila a unghiului de indoire intre 0 si 140°, fiind prevazut cu o scala gradata pt masurarea unghiului de Indoire Tabla. Deschiderea traversei superioare de Indoire se realizeaza in 3 pozitii pana la maxim 90 mm.

Abcant-ul Modular pt Tinichigerie se caracterizeaza printr-o constructie robusta cu falci ascutite ce garanteaza realizarea operatiunilor de Indoire fara vibratii sau torsiune, reglarea falcii superioare realizandu-se usor si rapid.

Acest ABKANT MANUAL are o capacitate mare de lucru si faciliteaza fixarea piesei de prelucrat cu ajutorul unui mecanism special de prindere, operatiunea de Pliere a foii metalice realizandu-se prin ridicarea celor trei manere ale parghiei de actionare cu care este echipat.

In dotarea standard este inclusa o Ghilotina Manuala cu role pt Taierea Tablelor.

Caracteristici tehnice
Lungimea / latimea maxima de indoire a tablei 3.200 mm
Grosime maxima tabla din otel 1,2 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 140°
Tip cutite de Pliere Tabla cutite lise
Dimensiuni margine de Indoire 20 mm
Deschiderea maxima a grinzii de Indoire Tabla 80 mm
Foarfece rotativa de Taiere Tabla inclusa
Greutate masina 2.000 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL