ABKANT HIDRAULIC ZGH 2140/3 pt INDOIT TABLE 3 mm grosime pe 2,14 ml

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Mecanic Tinichigerie

Cod produs: AKM-ZGH2140/3

PRET: X € + TVA si Transport

ABKANT-ul Hidraulic de INDOIT TABLE model ZGH 2140/3 este un utilaj mecanic pt Tinichigerie cu care se pot Indoi Table Otel de 3 mm grosime cu o lungime de 2,14 ml. Acest Abcant Mecanic Hidraulic este un utilaj profesional ce asigura un unghi maxim de Pliere de 145°.

Acest Abkant Motorizat este recomandat pentru exploatarea de catre utilizatorii profesionisti asigurand o productivitate ridicata datorita dotarii cu motor electric si actionarea hidraulica a falcii superioare. Are o constructie robusta ce garanteaza exploatarea fara vibratii si torsiune, elementele de control fiind aranjate ergonomic pe panoul de comanda si control.

Abkant-ul Hidraulic este o presa profesionala de Indoit Tabla cu capacitate de Indoire a foilor metalice cu lungime maxima de 2,14 metri si grosimi de pana la 3 mm. Realizarea operatiunii de Pliere Tabla se realizeaza prin actionarea unor manete de control a falcii superioare care este pozitionata pe panoul de control. Traversa superioara are o deschidere maxima de 80 mm, asigurand un unghi maxim de INDOIRE TABLE de 145°.

Se caracterizeaza prin flexibilitate, versatilitate si o executie precisa a operatiilor de Indoire Foi Metalice de Otel, acest Abkant Mecanizat cu actionare Hidraulica fiind prevazut cu tehnologie de comanda CNC fiind potrivit pt utilizarea intensiva in atelierele de Tinichigerie pt realizarea operatiilor de Indoire in serii mari.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de Indoire a Tablei 2.140 mm
Grosime maxima tabla otel 3,0 mm
Inaltimea de deschidere a traversei 80 mm
Dimensiunie margine traversa de Indoire Tabla 30 mm
Unghi maxim de Indoire 145°
Greutate neta 1.300 kg
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL