ABKANT Manual TINICHIGERIE pt INDOIT TABLA 2 mm grosime ZG 2000/2

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Manual Tinichigerie

Cod produs: AMT-ZG2000/2

PRET: 2.490 € + TVA si Transport

ABKANT-ul Manual pt Tinichigerie model ZG-2000/2 este ideal pt utilizarea in productia de serie in atelierele de prelucrari metalice. Cu acest ABCANT se pot Indoi Table cu un unghi maxim de 130°, putand prelucra foi metal cu grosimea 2 mm pe lungime pana la 2,05 m.

Acest Utilaj Manual asigura numeroase posibilitati de Pliere Table datorita lamei superioare ascutite cu care este prevazut standard. Este destinat utilizarii in cadrul atelierelor de prelucrari metalice pt Tinichigerie si reparatii pt realizarea operatiilor de Indoire a foilor metalice pt confectionarea de accesorii pt acoperisuri din Tigla Metalica precum pazii, dolii, coame, burlane, jgheaburi, parazapezi, contravanturi, precum si alte accesorii ce pot fi confectionate din foi metalice.

ABKANT-ul MANUAL de INDOIT TABLA asigura o lungime maxima de Indoire Tabla de 2,05 metri si poate prelucra Foi Metalice din Otel de pana la 2 mm grosime. Este prevazut cu o scala gradata pt reglarea unghiului de PLIERE intre 0 - 130°, asigurand o capacitate mare de lucru.

Traversele de prelucrare au o constructie masiva si compacta si sunt prevazute cu mecanisme de lucru solide care garanteaza prelucrarea foilor metalice fara deformari. Este prevazut cu 2 arcuri cu gaz pentru contra-fascicul si 2 arcuri suplimentare care sustin fasciculul de Indoire, acest Abcant Tinichigerie putand fi utilizat cu succes in productia de serie industriala.

Constructia robusta a acestui Abkant Manual garanteaza lucrul fara vibratii sau torsiune. Actionarea traversei de Indoire se realizeaza prin intermediul celor doua manete ale parghiei manuale. Optional, acest Abcant poate fi echipat cu o Foarfeca cu role pt Taierea Tablei pe intreaga lungime de prelucrare.

Caracteristici tehnice
Lungimea / latimea maxima de indoire a tablei 2.050 mm
Grosime maxima tabla din otel Rm < 400 MPa 2,0 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 130°
Dimensiuni margine de Indoire 30 mm
Greutate masina 480 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL