ABKANT Manual de INDOIT TABLE 2 ml pt TINICHIGERIE MK 2040*2 mm

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Manual Tinichigerie

Cod produs: AMT-MK2040/2

PRET: 4.319 € + TVA si Transport

Acest Abcant Manual Segmentat de Indoit Table model MK2040*2 mm are o rigiditate ridicata si o rezistenta mare a structurii metalice. Abcantul Manual poate Indoi Table de pana la 2 mm grosime pe o lungime maxima de 2 metri, asigurand un unghi de indoire cuprins intre 0 - 135°.

Masina Manuala de Indoit Table este un Abkant Segmentat ideal pt atelierele de Tinichigerie, reparatii si prelucrari metalice cu ajutorul caruia se pot indoi Table Groase de 2 mm pe o lungime maxima de lucru de 2 metri. Este ideal pt prelucrarea accesoriilor pt acoperisuri tip tigla metalica precum pazii, dolii, coame, contravanturi sau para zapezi.

Are o constructie robusta si durabila realizata din otel compusa dintr-o structura metalica rigida si puternica ce garanteaza efectuarea operatiilor de Indoire Table fara vibratii sau torsiune, deformarea materialului prelucrat fiind redusa la minimum. Este echipat cu parghii lungi care permit transmiterea eficienta a puterii in timpul prelucrarii foilor metalice, acestea fiind prevazute cu o contragreutate pentru minimizarea puterii.

Acest Abkant Manual este echipat standard cu Lame Segmentate pe traversa superioara si inferioara cu lungimi de 76 mm, 104 mm, 127 mm, 153 mm si 280 mm, acestea permitand numeroase posibilitati de Indoire a Tablei. Traversele superioare si inferioare sunt realizate din otel de inalta calitate ce garanteaza precizia prelucrarii.

Prelucrarea profilelor speciale si a casetelor este usor de realizat cu acest Abkant Universal, actionarea manuala cu ajutorul parghiilor realizandu-se rapid si usor. Falca superioara poate fi ajustata cu usurinta pentru o exploatare rationala.

Caracteristici tehnice
Latime maxima de Indoire Tabla 2.040 mm
Grosime maxima tabla 2 mm
Unghi de indoire a tablei 0 - 135°
Dimensiuni segmente de Indoire Tabla 76, 104, 127, 153, 280 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 2.500*770*1.100 mm
Greutate 1.295 Kg.
Informatii suplimentare

Echipament standard:
Lame Segmentate de 76, 104, 127, 153 si 280 mm;
Parghii de actionare;
Manual de utilizare;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL