CIOCAN Manual de REFULAT si INDREPTAT TABLE 1,8 mm grosime MK 16F

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Ciocane si Roti Englezesti

Cod produs: CRE-MK16F

PRET: 429 € + TVA si Transport

Acest Ciocan Manual model MK 16F este ideal pt atelierele de Tinichigerie, modelarie si santierele de constructii de dimensiuni mici putand fi utilizat pt operatii de Refulare si Indreptare a foilor metalice de Tabla Aluminiu cu grosime pana la 1,8 mm si Tabla Otel pana la 1,5 mm grosime.

CIOCAN-ul MANUAL de REFULAT si INDREPTAT TABLA este un dispozitiv pt Imbinat si Intins Foi Metalice ce poate fi utilizat pt prelucrari universale in atelierele de Tinichigerie, prelucrari metalice, modelarie, si in domeniul constructiilor. Este echipat cu un picior de sprijin pentru o utilizare convenabila si facila.

Acest Ciocan poate fi utilizat pt realizarea operatiilor manuale de Refulare si Indreptare a foilor metalice de Tabla din Otel cu grosimi pana la 1,5 mm si 1,8 mm pt foile metalice din Aluminiu asigurand o exploatare salubra, rapida si lipsita de zgomot. Transmisia puterii se realizeaza prin intermediul pedalei de picior de actionare ai asigura o productivitate ridicata.

Caracteristici tehnice
Grosimea maxima Tabla de Otel 1,5 mm
Grosime maxima Tabla de Aluminiu 1,8 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 970*640*260 mm
Greutate 30 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL