CIOCAN Pneumatic de NETEZIT si STANTAT TABLE 1,2 mm grosime PPH-500

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Ciocane si Roti Englezesti

Cod produs: CRE-PPH500

PRET: 215 € + TVA si Transport

Ciocan-ul Pneumatic model PPH-500 este un dispozitiv conceput pt realizarea operatiilor de Netezire, Indreptare si Stantare Table din diferite metale precum otel, aluminiu sau alama. Acest Ciocan pt Tinichigerie este destinat stantarii materialelor cu o grosime a foii metalice de maxim 1,2 mm.

Acest utilaj este prevazut cu un Ciocan de Stantat actionat Pneumatic prin intermediul unei pedale de picior usor de operat fiind ideal pt utilizatorii profesionisti din atelierele de prelucrari metalice precum Tinichigerie Auto. Este destinat prelucrarii foilor metalice cu o grosime de pana la 1,2 mm, operatorul putand manipula piesa de prelucrat cu ambele maini datorita actionarii prin intermediul pedalei de picior.

Este un element de baza pt atelierele de prelucrari metalice si Tinichigerie avand o constructie robusta si asigura o productivitate ridicata ce il recomanda pt utilizarea profesionala in atelierele de prelucrari metalice. Cadrul robust al acestui Ciocan Pneumatic pt Netezit si Stantat Tabla garanteaza exploatarea convenabila, fara torsiune.

Acest CIOCAN de Prelucrat TABLA asigura o cursa material de 495 mm si o frecventa a loviturilor de 875 - 1.350 batai/minut. In dotarea standard sunt incluse actionarea pneumatica a stantei, pedala de actionare si suport.

Caracteristici tehnice
Grosimea maxima a foii metalice 1,2 mm
Cursa material 495 mm
Dimensiuni stanta raza 1'
Frecventa lovituri 875 - 1.350 lovituri/minut
Presiune maxima 3,5 - 6,5 bar
Consum de aer 200 litri/minut
Racord conexiune niplu 1/4"
Lungime furtun alimentare ciocan de polizat 2.400 mm
Lungime racord de alimentare cu aer 900 mm
Rola de intindere nu
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 710*400*1.200 mm
Greutate 23 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL