MASINA Hidraulica pt DECUPAT COLTURI TABLE in Unghi 30° - 140° HCK200

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina de Decupat Colturi

Cod produs: MDC-HCK200

PRET: 8.555 € + TVA si Transport

Aceasta Masina de Decupat Table model HCK200 este echipata cu un motor puternic de 4 kW fiind actionata hidraulic prin pedala de picior. Este potrivita pt Taierea Colturilor din Table cu grosimea maxima de 6 mm si dimensiunea de 200*200 mm in Unghi Reglabil intre 30° si 140°.

MASINA de DECUPAT COLTURI HCK200 este un dispozitiv hidraulic profesional ideal pt taierea foilor metalice cu grosimea de pana la 6 mm cu unghiuri in intervalul 30° - 140°. Lungimea ghilotinei de taiere a tablei este de 200 mm avand functia de taiere cercuri cu diametrul de Ø40 mm.

Reglarea unghiului de Decupare Tabla se realizeaza simplu, acest dispozitiv fiind foarte fiabil si rapid de controlat prin intermediul unei pedale de picior. Lamele de Decupare Colturi sunt realizate din otel calit asigurand astfel o taiere precisa si inalt calitativa.

Constructia masinii este caracterizata de un design robust si sumplu, asigurand functionarea masinii fara probleme. Asigura prelucrarea fara vibratii sau torsiune, cu aceasta MASINA cu Actionare HIDRAULICA pt DECUPAT COLTURI putandu-se prelucra TABLE cu grosimi de pana la 6 mm, capacitatea de Taiere in UNGHI fiind de 200*200 mm.

Aceasta masina hidraulica de decupare colturi este destinata utilizarii profesionale in atelierele de Tinichigerie, fiind ideala pt utilizarea intensiva la nivel industrial pt realizarea operatiilor de Decupare Colturi in intervalul 30° - 140°.

Caracteristici tehnice
Unghi de Decupare 30° - 140°
Capacitate Decupare in Unghi 200*200 mm
Grosime maxima de Decupare Colturi 6 mm
Diametru de Decupare Colturi din Table Ø40 mm
Presiune maxima de lucru 180 BARI
Puterea motorului 4 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.060*900*1.210 mm
Greutate aproximativa 1.020 Kg.
Informatii suplimentare

Aceasta MASINA HIDRAULICA pt DECUPARE COLTURI pt TINICHIGERIE este prevazuta standard cu:
Motor trifazat de 4 kW;
Pedala de picior pt actionarea hidraulica a masinii;
Dispozitiv pt Decupare Cercuri cu diametrul de 40 mm;
Limitatoare pt materialul de prelucrat;
Scala gradata pt fixarea limitatoarelor;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2023  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL