MASINA Combinata 3in1 pt TAIAT, INDOIT si ROLUIT TABLA 1320*1

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Combinata Tinichigerie

Cod produs: UCT-MK1320X1

PRET: 1.359 € + TVA si Transport

Utilaj-ul Combinat 3 in 1 pt Prelucrat Tabla model MK1320*1 este proiectat pt realizarea mecanizata a operatiilor de Taiere, Indoire si Infasurare a tablei si a foilor de metal cu grosimea de 1 mm si lungimea maxima de 1,32 ml. Acest utilaj multifunctional este ideal pt atelierele de tinichigerie.

Acest UTILAJ COMBINAT pt Prelucrarea Tablei 3in1 este un dispozitiv multifunctional mecanic ce permite realizarea operatiilor de Indoire, Taiere si Roluire datorita echiparii sale cu 3 unitati de prelucrare, Abkant, Ghilotina si Roluitor. Are o constructie compacta si o mare versatilitate ce il recomanda pt fabricatia de accesorii din TABLA in ateliere de Tinichigerie, Lacatuserii si Santierele de Constructii.

Datorita constructiei sale si a faptului ca combina 3 operatii de prelucrare intr-un singur dispozitiv, aceasta Masina Combinata 3 in 1 reprezinta o solutie de economisire a spatiului extrem de avantajoasa, avand un raport cost - beneficiu foarte avantajos. Este echipata cu doua brate de actionare cu lungimi diferite care asigura usurinta in actionarea unitatilor de Roluire, Taiere si Indoire a Foilor metalice de Tabla.

Cu aceasta Masina Universala se pot realiza Operatii Combinate pe o lungime maxima de 1,32 ml, putand prelucra foi metalice cu grosimea maxima de 1 mm. Asigura un unghi maxim de Indoire Tabla de 90°, diametrul minim de Roluire fiind de Ø76mm.

Caracteristici tehnice
Latime de lucru 1.320 mm
Grosimea maxima a tablei 1 mm
Grosimea maxima a tablei la Indoire 1 mm
Grosimea maxima a tablei la Roluire 1 mm
Unghiul maxim de Indoire Tabla 90°
Diametrul minim de Roluire Table 76 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.830*610*970 mm
Greutate 470 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL