MASINA Manuala de BORDURAT TABLE ZIG cu Grosimea 1,2 mm SKM250PRO

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj Bordurat Zencuit Table

Cod produs: UBZ-SKM250PRO

PRET: 749 € + TVA si Transport

Masina Manuala pt Bordurat ZIG model SKM250PRO este ideala pt operatii de Zencuire si Ondulare Table cu grosimea maxima de 1,2 mm, avand o adancime de Ziguire de 250 mm. Este prevazuta cu 4 seturi de role pt pliuri si flanse cu care se pot realiza diferite tipuri de bordurari table.

Masina Manuala de Bordurat Table are un cadru robust realizat din fonta turnata care garanteaza o exploatare fara torsiune iar arborele de Zencuit Tabla este fixat in lagar garantand exploatarea fara vibratii. Aceasta Scula Manuala de Ziguit Table este conceputa pt realizarea diferitelor forme de borduri pt accesorii Tinichigerie.

Cu aceasta Masina de Bordurat Manuala se pot bordura foi metalice de Tabla cu grosimi maxime de 1,2 mm, constructia robusta si compacta si seturile de role livrate standard recomanda acest dispozitiv de bordurat pt utilizatorii amatori si ateliere de reparatii si instruire pt realizarea accesoriilor de Tinichigerie.

In dotarea standard a acestei Masini Manuale de Bordurare Table sunt incluse 4 seturi de role cu care se pot realiza diferite tipuri de BORDURI ZIG, masina fiind prevazuta cu limitator reglabil pozitionat pe rola inferioara care asigura reglarea optima a adancimii de bordurare. Piciorul robust al masinii de BORDURAT TABLE este prevazut cu orificii pt fixarea sigura a dispozitivului pe un banc de lucru.

Caracteristici tehnice
Grosimea maxima foaie metalica 1,2 mm
Adancime de lucru 250 mm
Lungimea cilindrului 140 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 670*320*600 mm
Greutate neta 48 Kg.
Greutate bruta 58 Kg.
Informatii suplimentare

Accesorii standard pt Masina Manuala de Bordurat Table ZIG:
4 seturi de role pt pliuri si flanse;
Limitator adancime material;
Cheie pentru role;
• Manual de utilizare;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL