MASINA Manuala pt DECUPAT COLTURI 90° din TABLE cu grosimea 1,6 mm ESM4

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina de Decupat Colturi

Cod produs: MDC-ESM4

PRET: 599 € + TVA si Transport

MASINA MANUALA de DECUPAT COLTURI model ESM4 este ideala pt decuparea cornierelor si a altor diverse forme din foaie de otel de pana la 152*152 mm si grosimea maxima de 1,6 mm. Este prevazuta cu limitator reglabil pt eficienta si scala de precizie pe suportul cutitului inferior.

Aceasta Masina Manuala pentru Decupat Tabla este destinata pt exploatarea de catre utilizatorii amatori in ateliere de prelucrari metalice oferind posibilitatea taierii tablelor din otel cu grosimea maxima de 1,6 mm. Realizarea operatiunii de Decupare Colturi se realizeaza cu taiere fara bravuri si fara indoirea unghiilor, asigurand astfel rezultate optime in prelucrare.

Este un dispozitiv ideal pt Decupare Corniere si alte diverse forme, cadrul masinii fiind realizat din fonta de inalta calitate care garanteaza exploatarea fara torsiune, constructia robusta din fonta asigurand o forta de debitare mare.

Cu acest dispozitiv de decupare colturi tabla se pot realiza operatii de prelucrare cu o eficienta sporita datorita limitatorului reglabil inclus standard, fiind ideal pt debitarea colturilor si a diferitelor forme din table otel cu dimensiunea maxima de 152*152 mm.

Este prevazuta standard cu un set de cutite, 2 limitatoare material si dispozitiv de protectie, oferind rezultate optime in exploatare cu o investitie redusa. Suportul cutitului inferior este prevazut cu scala de precizie iar actionarea acestei Masini Decupat Colturi Table se realizeaza prin intermediul unei parghii dotate cu dispozitiv de blocare in partea superioara.

Caracteristici tehnice
Grosime maxima Tabla (40 kg/mm²) 1,6 mm
Lungime maxima Stantare la 90° 152*152 mm
Unghi de Taiere Colturi Table 90°
Cursa 20 mm
Presiune maxima la Taiere Table 4 Tone
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 550*400*500 mm
Greutate neta 90 Kg.
Greutate bruta 110 Kg.
Informatii suplimentare

MASINA pentru DECUPARE COLTURI TABLE este prevazuta standard cu:
Set cutite;
• 2 Limitatoare material;
Dispozitiv de protectie;
Limitator reglabil;
Scala de protectie pe suportul cutitului inferior;
Parghie de actionare cu dispozitiv de blocare in partea superioara;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL