MASINA Motorizata cu Role Reglabile pt ROLUIT TABLE 4 mm MRM 2050 / 4

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj Valt de Roluit Table

Cod produs: URV-MRM2050/4

PRET: 4.900 € + TVA si Transport

Aceasta Masina Motorizata pt Roluit Table pt Tinichigerie MRM 2050*4 este echipata cu rola superioara si inferioara reglabile si o pedala de picior pt rotatie stanga - dreapta, fiind ideala pt prelucrare foi metalice cu grosimea de 4 mm, asigurand o latime max de lucru de 2 metri.

MASINA Motorizata pt ROLUIT TABLA este construita din fonta avand in componenta o rola superioara pt ridicarea facila a piesei, un dispozitiv de curbare conic, o rola amplasata in spate care poate fi ajustata cu ajutorul manivelei. Rola superioara si rola inferioara sunt reglabile, mai dispune de o pedala de picior pentru rotatie stanga-dreapta.

Acest VALT pt Prelucrare TABLE prin ROLUIRE este un dispozitiv profesional destinat atelierelor de TINICHIGERIE de dimensiuni mari, cu ajutorul acestuia putandu-se prelucra foi metalice la nivel industrial in serii mari. Asigura o productivitate ridicata si prelucrari calitative chiar si in conditii de utilizare indelungata.

Este echipata standard cu un motor de actionare cu puterea de 2,2 kW si VALTURI de prelucrare cu diametrul de 130 mm care asigura prelucrarea tablelor pt Fabricatie Burlane, Jgheaburi, Rulouri, Cosuri de Fum, Conducte precum si alte accesorii de Tinichigerie.

Caracteristici tehnice
Latimea maxima de lucru 2.050 mm
Grosime maxima material tabla 4 mm
Preindoire Table 3,5 mm
Diametrul rolei 130 mm
Puterea motorului 2,2 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 800*3.200*1.150 mm
Greutate 1.500 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2023  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL