MASINA Manuala HN-4 pt DECUPARE COLTURI TABLA Tinichigerie

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina de Decupat Colturi

Cod produs: MDC-CKHN4

PRET: X € + TVA si Transport

Masina Manuala model HN-4 este ideala pt realizat operatii universale de Decupare Colturi in Unghi la 90° pt profile cornier sau alte diverse forme. Cu aceasta se pot Taia Colturi din Table de 152*152 mm, grosimea maxima fiind de 1,6 mm si 0,8 mm pt foile de tabla din otel inoxidabil.

Aceasta MASINA MANUALA este un dispozitiv profesional universal de DECUPAT COLTURI ce ofera solutii tehnologice avansate ce garanteaza eficienta si precizie in prelucrarea tablelor in atelierele de Tinichigerie de dimensiuni medii si mici. Este ideala pt decuparea cornierelor si a altor diverse forme din foaie de otel de pana la 152*152 mm si grosimea maxima de 1,6 mm si 0,8 mm grosime pt foile de tabla din otel inoxidabil.

Este prevazuta cu limitator reglabil pt eficienta operatiilor de Decupare Table in Colturi si scala de precizie pe suportul cutitului inferior. Operatiile de Decupare Colturi se caracterizeaza printr-o taiere fara bravuri si fara indoirea unghiilor sau a marginilor, asigurand astfel rezultate optime in prelucrare.

Masina Manuala HN-4 este ideala pt operatii universale de Decupare Corniere si alte diverse forme, cadrul masinii fiind realizat din fonta de inalta calitate care garanteaza exploatarea fara torsiune, constructia robusta din fonta asigurand o forta de debitare mare.

Cu acest dispozitiv universal de Decupare Colturi Tabla se pot realiza operatii de prelucrare cu o eficienta sporita fiind prevazut standard cu un set de cutite, 2 limitatoare material si dispozitiv de protectie, oferind rezultate optime in exploatare cu o investitie redusa. Suportul cutitului inferior este prevazut cu scala de precizie iar actionarea acestei Masini Decupat Colturi Table se realizeaza prin intermediul unei parghii dotate cu dispozitiv de blocare in partea superioara.

Caracteristici tehnice
Grosime maxima Tabla 1,6 mm
Grosime maxima Tabla din Otel Inoxidabil 0,8 mm
Dimensiuni maxime de Decupare Colturi la 90° 152*152 mm
Unghi de Taiere Colturi Table 90°
Cursa 20 mm
Forta maxima la Taiere Table 4 Tone
Dimensiuni masa de lucru 457*305 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 610*570*560 mm
Greutate bruta 95 Kg.
Informatii suplimentare

Aceasta MASINA pentru DECUPAT COLTURI pt Prelucrare TABLE TINICHIGERIE este prevazuta standard cu urmatoarele accesorii:
Set cutite;
• 2 Limitatoare material;
Dispozitiv de protectie;
Limitator reglabil;
Scala de protectie pe suportul cutitului inferior;
Parghie de actionare cu dispozitiv de blocare in partea superioara;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL