MASINA Electrica pt VIROLAT cu 3 Valturi de ROLUIT TABLE 2 mm ESR-1020*2

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj Valt de Roluit Table

Cod produs: URV-ESR1020/2

PRET: 2.190 € + TVA si Transport

MASINA Electrica de VIROLAT model ESR-1020*2 este un utilaj cu 3 valturi destinat realizarii operatiilor de roluire table pana la 2mm grosime sub forma de burlane, tevi, rulouri sau alte aplicatii pt Tinichigerie. Este echipata cu un motor de actionare puternic de 1,5 kW si o pedala de control.

Cu aceasta Masina Electrica de Virolat Table se pot prelucra Table cu grosimea maxima de 2 mm, latimea maxima de lucru fiind de 1.020 mm. Este prevazuta cu 3 VALTURI realizate din otel cu rezistenta ridicata, rola superioara este fixa iar rolele inferioare pot fi ajustate.

Masina de ROLUIT TABLE este echipata cu un motor puternic de 1,5 kW pt actionarea electrica a celor 3 role de prelucrare asigurand o productivitate ridicata si o eficienta sporita in prelucrarea tablelor. Se caracterizeaza printr-o actionare usoara datorita pedalei de control cu care este echipat standard.

Acest UTILAJ ELECTRIC pentru VIROLAT TABLE cu 3 VALTURI este ideal pt realizarea operatiilor de Roluire Table din foi metalice de pana la 1,5mm grosime sub forma de Burlane, Jgheaburi, Cosuri de Fum, Tevi, Rulouri precum si alte aplicatii domestice in ateliere de Tinichigerie. Este prevazut cu un sistem de prindere a materialului de prelucrat care asigura manipularea usoara si confortabila in realizarea operatiilor de ROLUIRE TABLA. Utilaj-ul contine in pachet declaratie de conformitate dupa normele CE si un manual cu instructiuni de utilizare TOD in limba poloneza.

Caracteristici tehnice
Latimea maxima de lucru 1.020 mm
Grosime maxima material tabla 2 mm
Puterea motorului 1,5 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.740*700*1.260 mm
Greutate 260 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL