MASINA pt INDOIRE TABLA 1,25 mm grosime pe 2,1 ml ABCANT ZG 2000/1,5

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Manual Tinichigerie

Cod produs: AMT-ZG2000/1,5

PRET: 2.325 € + TVA si Transport

Aceasta Masina Manuala model ZG-2000/1,5 este un Abkant de Indoit Table ce asigura o lungime de prelucrare de 2,1 m, putand prelucra foi metalice cu grosimi pana la 1,25 mm. Acest Akcant Tinichigerie are o traversa cu latimea 25 mm pt indoit table cu unghi maxim de 130°.

Masina de Indoit Tabla ZG-2000/1.5 este un ABCANT MANUAL pt Tinichigerie cu lama superioara ascutita ideal pt realizarea operatiilor de INDOIRE TABLA pt confectionarea de accesorii pt acoperisuri din Tigla Metalica precum pazii, dolii, coame, burlane, jgheaburi, parazapezi, contravanturi, precum si alte accesorii ce pot fi confectionate din foi metalice.

Acest Abkant Tinichigerie este destinat utilizatorilor profesionisti din atelierele de prelucrari metalice pt Tinichigerie si reparatii, ofera numeroase posibilitati de Indoire datorita sinei superioare ascutite. Asigura o lungime maxima de Indoire Tabla de 2,1 metri si poate Indoi Tabla de pana la 1,25 mm grosime. Este prevazut cu o scala gradata pt reglarea unghiului de PLIERE intre 0 - 130°, asigurand o capacitate mare de lucru.

Grinzile de lucru au o constructie masiva si compacta fiind special concepute cu mecanisme de lucru consolidate ce permit indoirea foilor de metal chiar si pana la 1,5 mm grosime. In afara de arcurile cu gaz pt contra-fascicul acest Abkant Manual este echipat cu un arc de gaz suplimentar care sustine fasciculul de Indoire.

Abkant-ul Manual pt Tinichigerie are o constructie robusta ce garanteaza lucrul fara vibratii sau torsiune. Actionarea traversei de Indoire se realizeaza prin intermediul celor doua manete ale parghiei manuale. Optional, acest Abcant poate fi echipat cu o Foarfeca cu role pt Taierea Tablei pe intreaga lungime de prelucrare.

Caracteristici tehnice
Lungimea / latimea maxima de indoire a tablei 2.100 mm
Grosime maxima tabla din otel Rm < 400 MPa 1,25 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 130°
Dimensiuni margine de Indoire 25 mm
Greutate masina 320 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL