Masina PNEUMATICA pt DECUPARE TABLA 4 mm grosime in COLTURI PCK200

Abkant Hidraulic

Ctg. Masina de Decupat Colturi

Cod produs: MDC-PCK200

PRET: 7.499 € + TVA si Transport

Masina Pneumatica de Decupat Table model PCK200 este echipata cu motor puternic de 2,2 kW fiind actionata printr-o pedala de picior. Este ideala pt Taiere Colturi cu dimensiunea de 200*200 mm in Unghi Fix la 90° din Tabla cu grosimea maxima de 4 mm pt Corniere.

Aceasta Masina Pneumatica profesionala poate realiza operatii universale de Decupare Tabla fiind ideala pt taierea foilor metalice cu grosimea de pana la 4 mm in unghi fix la 90°, avand cutite de taiere cu lungimea de 200 mm. Se caracterizeaza prin operatii de inalta calitate fiind un dispozitiv pneumatic foarte eficient si precis.

Este un dispozitiv pneumatic pt decupare colturi ce are in dotare cutite de taiere realizate din otel calit si o masa de prelucrare de dimensiuni mari (695*600 mm) care usureaza prelucrarea foilor metalice. Este destinat utilizarii intensive la nivel industrial de catre utilizatorii profesionisti, garantand o productie ridicata si prelucrari de precizie.

Are o constructie robusta ce asigura o prelucrare fara bavuri si fara deformarea muchiilor, cu acesta putandu-se realiza diverse forme de taieri table cu unghi la 90 grade precum profile cornier.

Caracteristici tehnice
Unghi de Decupare Colturi Table 90°
Capacitate Decupare in Unghi 90° 200*200 mm
Grosime maxima de Decupare Colturi (40 Kg/mm²) 4 mm
Dimensiuni masa de lucru 695*600 mm
Puterea motorului 2,2 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 800*700*1.010 mm
Greutate aproximativa 395 Kg.
Informatii suplimentare

MASINA cu Actionare PNEUMATICA pt DECUPARE COLTURI din TABLE de 4 mm grosime pt TINICHIGERIE este echipata standard cu:
Motor de 2,2 kW;
• Set de cutite din otel calit;
Pedala de picior pt actionarea pneumatica a utilajului;
Panou de control cu butoane pt pornirea / oprirea utilajului;
Limitatoare pt materialul de prelucrat;
Dispozitive de blocare limitatoare;
Scala gradata pt fixarea limitatoarelor;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL