Masina de FALTUIT BURLANE din TABLA 0,6 mm grosime pe 3,02 ml ZGT-3000

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Faltuit Burlane

Cod produs: MFB-ZGT3000

PRET: X € + TVA si Transport

Aceasta Masina de Faltuit model ZGT-3000 este un dispozitiv actionat manual cu transmisie prin intermediul unei cremaliere. Este ideal pt operatii de Faltuire Burlane si Conducte de Ventilatie Ø95 mm cu grosimea peretelui 0,6 mm pe o lungime maxima de Faltuire pana la 3,05 metri.

Masina Manuala de Faltuit Burlane este destinata realizarii operatiilor de Seritizare Burlane prin procedeul de presare margini, fiind utilizata pt finalizarea burlanelor si a conductelor pt sisteme de ventilatie. Cu aceasta MASINA de SERITIZAT se pot prelucra BURLANE realizate din foi metalice de Tabla cu grosimea peretelui de maxim 0,6 mm, asigurand o lungime maxima de Faltuire de 3,05 metri.

Aceasta Masina de Faltuit Burlane este ideala pt realizarea de Imbinari Cusatura prin presarea celor doua laturi a burlanelor de scurgere sau a conductelor utilizate pt sistemele de ventilatie. Are in componenta un sistem de Faltuire cu actionare manuala prin intermediul unei manivele cu transmisie prin intermediul unei cremaliere.

Se pot Seritiza Burlane cu diametrul minim de 95 mm, operatiile de Faltuire Burlane caracterizandu-se printr-o calitate ridicata si un nivel redus de zgomot in timpul executiei. Este potrivit pt Presarea Falturilor pt Burlane cu diferite diametre, schimbarea facandu-se cu usurinta in doar 1-2 minute pt a trece de la un diametru la altul.

Caracteristici tehnice
Lungime de Faltuire Burlan 3.050 mm
Grosime maxima Tabla Burlan (Rm < 400 MPa) 0,6 mm
Diametrul minim al burlanului Ø95 mm
Greutate 350 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

Aceasta MASINA de SERITIZAT BURLANE se caracterizeaza prin calitatea deosebita a executiei sale, oferind posibilitati de FALTUIRE de inalta calitate. Are o ergonomie de lucru sporita si o constructie rigida realizata din otel sudat ce garanteaza executarea cu precizie a operatiilor de Faltuire Burlane.

Forta de presare a marginilor este ajustabila, acest Faltuitor fiind potrivit pt prelucrarea burlanelor realizate din diferite tipuri de materiale. Axul este increstat pe lungime si se poate deschide intr-o parte printr-o miscare simpla pt introducerea burlanului de prelucrat.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL