SCULA Manuala de DECUPAT TABLE in COLTURI 80*80 mm la 90° FN 1,5*80

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina de Decupat Colturi

Cod produs: MDC-FN15X80

PRET: 449 € + TVA si Transport

Aceasta Scula de Decupat Colturi model FN 1,5*80 este un dispozitiv actionat manual prin pedala de picior, cu ajutorul acestuia putandu-se taia colturi din Table de 1,5 mm grosime cu dimensiunea maxima de 80*80 mm. Este o Scula Manuala foarte versatila destinata utilizatorilor profesionisti.

SCULA MANUALA de DECUPAT COLTURI FN 1,5*80 este ideala pt utilizarea profesionala pt prelucrare TABLE cu grosimea maxima de 1,5 mm, fiind prevazuta cu cutite superioare de debitare actionate prin apasarea pedalei de picior din dotarea standard. Acest dispozitiv asigura solutii moderne in realizarea operatiilor de Decupare Colturi Table la 90°, fiind caracterizat printr-o eficienta si precizie ridicata.

Aceasta Scula Decupare Colturi este prevazuta cu limitatoare reglabile pt eficienta operatiilor de Decupare Table in Colturi, acestea fiind prevazute cu dispozitive de blocare. Este un dispozitiv ideal pt Decupare Profile Cornier si alte diverse forme, operatiile de Decupare Colturi caracterizandu-se printr-o taiere fara bravuri si fara indoirea unghiilor sau a marginilor, asigurand astfel rezultate optime in prelucrare.

Masina Manuala HN-4 este ideala pt operatii universale de Decupare Corniere si alte diverse forme, cadrul masinii fiind realizat din fonta de inalta calitate care garanteaza exploatarea fara torsiune. Are o constructie robusta realizata din fonta si asigura exploatarea fara torsiune, actionarea cutitelor prin intermediul pedalei de picior asigurand o forta de debitare mare, cursa acestora fiind de 30 mm.

Caracteristici tehnice
Grosime maxima Tabla 1,5 mm
Dimensiuni maxime de Decupare Colturi la 90° 80*80 mm
Unghi de Taiere Colturi Table 90°
Cursa maxima a cutitelor de Decupare Colturi 30 mm
Dimensiuni masa de lucru 260*260 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 320*400*1.500 mm
Greutate bruta 62 Kg.
Informatii suplimentare

Scula Manuala de Decupat Colturi pt Table de 1,5 mm grosime este prevazuta cu:
Cutite superioare pt Decupare Table;
Limitatoare Reglabile cu opritori de blocare;
Pedala de picior pt actionarea cutitelor;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL