UTILAJ Manual de DECUPAT COLTURI 90° din Foi OTEL 100*100 mm AKG100

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina de Decupat Colturi

Cod produs: MDC-AKG100

PRET: 759 € + TVA si Transport

Acest Utilaj Manual pt Decupare Colturi Tabla model AKG100 este un dispozitiv ideal pt Decupat Colturi cu un unghi de taiere la 90° din foi de otel cu dimensiunea pana la 100*100 mm si grosimea maxima de 3 mm. Este prevazut cu limitatoare care asigura realizarea debitarilor in serie.

Cu acest UTILAJ DECUPAT COLTURI se realizeaza operatii de Taiere TABLE in colturi la 90° cu precizie si fara bavuri, fiind recomandat pt utilizatorii amatori si atelierele mici de prelucrari tinichigerie, oferind posibilitatea debitarii de foi metalice din OTEL cu grosimi de pana la 3 mm. Este ideal pt Decupare Colturi Table pt PROFILE CORNIER si alte forme diverse din foi metalice cu dimensiunea maxima de 100*100 mm.

Utilaj-ul manual de Decupat Colturi Table Otel are o constructie robusta realizata din fonta ce asigura o forta de debitare mare si o exploatare fara torsiune, oferind rezultate optime in exploatare cu o investitie redusa. Actionarea acestui Utilaj de Decupat Profile Cornier este prevazut cu o Parghie Manuala dotata cu dispozitiv de blocare in partea superioara si o scala de precizie pe suportul cutitului inferior.

Caracteristici tehnice
Unghi de Taiere Colturi Tabla 90°
Capacitate maxima de Taiere in Unghi 100*100 mm
Grosime maxima de Decupare Colturi (40 kg/mm²) 3,0 mm
Cursa 30 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 450*760*460 mm
Greutate neta 95 Kg.
Greutate bruta 105 Kg.
Informatii suplimentare

Acest UTILAJ de DECUPARE COLTURI din TABLE OTEL este prevazut standard cu:
Limitatoare ideale pt debitare colturi in serie;
Scala de precizie pe suportul cutitului inferior;
Parghie Manuala pt actionare cu dispozitiv de blocare in partea superioara;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL