UTILAJ Manual pt INDOIT, ROLUIT si TAIAT TABLE 1,32 ml UBM1400

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Combinata Tinichigerie

Cod produs: UCT-UBM1400

PRET: 1.599 € + TVA si Transport

Utilaj-ul Combinat model UBM 1400 este echipat cu 3 unitati de Prelucrare Tinichigerie: Abkant de Indoire Table, Ghilotina de Taiat Tabla si Role pt Roluire Tabla. Cu ajutorul acestui utilaj universal 3 in 1 pt Tinichigerie se pot prelucra Table de 1 mm grosime cu lungimea maxima 1,32 ml.

UTILAJ-ul UNIVERSAL este un Dispozitiv Combinat 3 in 1 cu ROLUITOR, ABKANT si GHILOTINA pt prelucrare TABLA. Acest dispozitiv este dotat cu 3 functii de prelucrare fiind ideal pt atelierele de TINICHIGERIE cu spatiu redus, insumand functiile a 3 utilaje de prelucrare a tablei.

Este ideal pt operatii de Roluire, Indoire si Taiere Table cu grosimea maxima de pana la 1 mm pe o lungime maxima de prelucrare de 1.320 mm. Acest Utilaj Combinat 3 in 1 asigura posibilitati multiple de utilizare oferind un raport cost - beneficiu foarte avantajos.

Unitatea de ROLUIRE TABLE este echipata cu 3 role cu diametrul de Ø50 mm, cilindrul superior fiind prevazut cu o canelura care permite realizarea inelelor din sarma.

Ghilotina de TAIAT TABLA este prevazuta cu limitator spate reglabil care permite realizarea repetitiva a operatiilor de DEBITARE cu FOARFECA Ghilotina. Aceasta Ghilotina Manuala este prevazuta cu sistem automat de fixare pt piesa de prelucrat ce asigura siguranta in exploatarea utilajului de prelucrare Tinichigerie.

Abkant-ul de INDOIT TABLE asigura un unghi maxim de Indoire de 90° permitand plierea cu usurinta a cutiilor datorita lamei segmentate cu care este prevazut standard.

Utilaj-ul Combinat de Roluit, Indoit si Debitat este prevazut cu 2 manere de actionare manuala a unitatilor de Prelucrare Table Tinichigerie care asigura usurinta in operare si controlul deplin in timpul realizarii operatiilor. Se livreaza standard fara stand, acesta putand fi achizitionat separat cu un cost suplimentar.

Caracteristici tehnice
Lungimea de lucru 1.320 mm
Grosime maxima Tabla 1 mm
Unghi de Indoire 90°
Diametrul rolelor 3*Ø50 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.620*560*750 mm
Greutate neta 350 Kg.
Greutate bruta 390 Kg.
Informatii suplimentare

Accesorii standard pt Utilaj-ul Combinat de Taiat, Indoit si Roluit Table Tinichigerie:
Limitator Spate Reglabil pt unitarea de Taiere Tabla cu Foarfeca Ghilotina;
Cilindru superior cu canelura pliere inele din sarma cu unitatea de Roluire Table;
Lama segmentata pt plierea cu usurinta a cutiilor pt Abkant-ul de Indoit Tabla;
Sistem de fixare automata a piesei de debitat;
2 manere pt actionarea manuala a unitatilor de prelucrare tabla;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2023  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL