Utilaj Manual pt INDOIT, TAIAT si ROLUIT TABLE 300mm*0,8 mm CM300

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Combinata Tinichigerie

Cod produs: UCT-CM300

PRET: 300 € + TVA si Transport

Utilaj-ul Manual Combinat model CM300 este o Scula Tinichigerie 3 in 1 pt Roluire, Indoire si Taiere Table de 0,8 mm grosime si lungimea maxima 300 mm. Acest utilaj universal este ideal pt prelucrat accesorii precum Burlane, Jgheaburi, sau alte accesorii pt Tinichigerie.

Acest Utilaj Manual de prelucrat accesorii Tinichigerie include role cu diametrul de Ø39 mm pt Roluire, Abkant pt Indoire Table cu unghi de pana la 90° si Ghilotina pt Taiere Table cu grosimea maxima de 0,8 mm. Lungimea maxima de prelucrare prin Debitare, Indoire si Roluire este de 300 mm.

Utilaj-ul Combinat poate fi montat pe banc de lucru sau fixat pe un stand (nu este inclus in dotarea standard) pentru a asigura o stabilitate sporita in timpul realizarii operatiilor. Rolele de Roluire sunt prevazute cu 3 caneluri ideale pt formarea buclelor de sarma si pt formarea tuburilor. Presa de Indoire si Foarfeca Ghilotina pot prelucra table pe intreaga latime a patului de prelucrare. Va rugam sa retineti ca pt materiale mai grele trebuie redusa capacitatea de prelucrare pt a beneficia de prelucrari calitative.

Scula pt Prelucrari Combinate 3 in 1 este o masina versatila cu actionare manuala care permite taierea, indoirea si modelarea foilor metalice precum tabla din otel moale. Cu o capacitate de prelucrare de 300 mm lungime, acest utilaj combinat va economisi spatiu in cadrul atelierelor de tinichigerie, asigurand functiile a 3 tipuri de utilaje.

Constructia acestui utilaj 3 in 1 este realizata dintr-un cadru robust realizat din fier turnat fiind proiectat pt precizia in forfecare, roluirea tuburilor, conurilor si inelelor. Lama de taiere este reversibila, cu margine dubla. Utilaj-ul multifunctional de prelucrat table se monteaza pe un banc de lucru solid, apoi reglati aparatul si puneti materialul de prelucrat pt urmatoarele utilizari: forfecare, presare, franare, rularea tablei, rulare sarma si inele.

Caracteristici tehnice
Lungimea de Taiere si Indoire Tabla 300 mm
Grosime maxima Tabla 0,8 mm
Unghi de Indoire pana la 90°
Diametrul rolelor 39 mm
Caneluri de cablare (6) 2, 2,5, 3, 4, 5 si 6 mm
Dimensiuni stift (5) 1*25mm, 2*51mm, 1*76mm, 1*102mm
Interval opritor spate 12 - 406 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 370*290*390 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 490*330*420 mm
Greutate neta 43 Kg.
Greutate bruta 45 Kg.
Informatii suplimentare


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2023  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL