Utilaj de ROLUIT TABLE de 1,2 mm grosime, 1,25 ml VALT MANUAL BR1250/60

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj Valt de Roluit Table

Cod produs: URV-BR1250/60

PRET: 1.775 € + TVA si Transport

Masina Manuala model BR 1250*60 este un VALT de ROLUIT TABLE dotat cu 3 valturi asimetrice cu ajutorul caruia se pot realiza operatii de preindoire si roluire perfect rotunda fiind ideal pt fabricat tubulaturi si accesorii de tinichigerie din Table 1,2 mm grosime si 1,25 ml.

Cu acest VALT MANUAL se pot realiza operatii de ROLUIRE TABLE de pana la 1,25 metri lungime. Este o Masina Manuala ideala pt utilizarea in atelierele de modelarie, Tinichigerie, constructii metalice si lucrari de santier pt prelucrarea accesoriilor din Tabla. Constructia acestui Valt Manual este realizata din otel si fonta, asigurand astfel o stabilitate sporita in realizarea operatiilor de Roluire Table pt Tinichigerie.

Utilaj-ul de Roluit este ideala pt atelierele de productie accesorii tinichigerie precum Burlane, Jgheaburi, Rulouri, Cosuri de Fum sau alte aplicatii din Table din otel moale cu lungimea maxima de 1,25 metri si 1,2 mm grosime. Este echipat cu 3 VALTURI cu diametrul de 60 mm cu alunecare superioara, acestea fiind prevazute cu caneluri care permit indoirea cablurilor din sarma. Rolele de Valtuire Tabla sunt folosite pt rularea foilor metalice in forme curbe si cilindrice, materialul de prelucrat fiind prins intre doua role, roluirea realizandu-se cand acesta intra in contact cu cea de-a treia rola.

Roluirea materialului in forma cilindrica are o capacitate de 1,5 ori mai mare decat diametrul rolei superioare, fiind adesea cel mai strans diametru realizabil. Rezultatele variaza in functie de grosimea tablei, latimea, rezistenta la tractiune si nivelul de expertiza al acestuia.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de lucru 1.250 mm
Grosime maxima material tabla 1,2 mm
Diametru valturi 60 mm
Tip Rulouri cu alunecare superioara
4 Bare Caneluri 2, 3, 6 si 8 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.800*600*1.080 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 1.800*500*690 mm
Greutate 255 Kg.
Informatii suplimentare


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL