ABCANT MANUAL ZG 3000/1 pt INDOIRE TABLE 1mm grosime pe 3,1 ml

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Manual Tinichigerie

Cod produs: AMT-ZG3000/1

PRET: 2.990 € + TVA si Transport

Acest UTILAJ de INDOIT TABLE model ZG-3000/1 este un ABCANT Manual cu o constructie robusta cu care se pot prelucra foi metalice cu grosimea maxima 1 mm. Abkant-ul pt Tinichigerie asigura un unghi maxim de Indoire de 135°, lungimea maxima de prelucrare fiind de 3,1 metri.

ABCANT-ul de INDOIT TABLA este prevazut cu o lama superioara ascutita care asigura numeroase posibilitati de Indoire a foilor metalice fiind ideal pt atelierele de prelucrari metalice in realizarea accesoriilor de Tinichigerie pt acoperisuri precum pazii, dolii, coame, contravanturi, parazapezi precum si a altor accesorii pt acoperisuri tip Tigla Metalica.

Este un Utilaj Manual ce se caracterizeaza prin mecanisme de lucru extrem de mari si robuste care permit Indoirea foilor metalice din Otel cu grosimea de pana la 1 mm. Asigura o lungime maxima de Indoire Tabla de 3,1 metri iar prin intermediul unei scale gradate se poate regla unghiul de Pliere intre 0 - 135°.

In dotarea standard a acestui Abcant Manual Tinichigerie sunt incluse 2 arcuri cu gaz pt ridicarea contra-fasciculului, 3 arcuri care suporta ridicarea fasciculului de Indoire si 3 arcuri de actionare a traversei de conturare, care in mod semnificativ faciliteaza realizarea operatiilor de Pliere pe acest utilaj.

Acest ABCANT se caracterizeaza printr-o executie precisa a indoirii, versatilitate si flexibilitate fiind destinat in special pt realizarea aplicatiilor uzuale de Indoire a foilor metalice, operatiunea de Pliere realizandu-se prin ridicarea celor doua manete ale parghiei de actionare cu care este echipat.

Constructia robusta garanteaza realizarea operatiilor de Indoire fara vibratii sau torsiune, acest ABCANT MANUAL are o capacitate mare de lucru si faciliteaza fixarea piesei de prelucrat cu ajutorul unui mecanism special de prindere, reglarea falcii superioare realizandu-se usor si rapid.

Caracteristici tehnice
Lungimea / latimea maxima de indoire a tablei 3.100 mm
Grosime maxima tabla din otel Rm < 400 MPa 1,0 mm
Unghi maxim de indoire a tablei 135°
Dimensiuni margine de Indoire 30 mm
Greutate masina 700 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2023  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL