UTILAJ Motorizat PBR1300/75 pt ROLUIT TABLE 1,5mm grosime pe 1,3ml

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj Valt de Roluit Table

Cod produs: URV-PBR1300/75

PRET: 2.485 € + TVA si Transport

Acest Utilaj Motorizat de Roluit model PBR1300/75 este un Valt profesional pt Virolat Table cu grosimea de pana la 1,5mm ce asigura o latime de prelucrare de 1,3 metri. Este echipat standard cu 3 Role din otel cu diametrul 75 mm ce sunt actionate de un motor trifazat 0,75 kW.

Utilaj-ul de Roluit Table este echipat cu un Motor Electric Trifazat cu puterea de 0,75 kW pt actionarea rolelor de prelucrare a caror control se realizeaza prin intermediul unei pedale de picior. Cele 3 role de prelucrare au diametrul de 75 mm si sunt realizate din otel, asigurand o prelucrare inalt calitativa a foilor metalice.

Este un utilaj profesional destinat utilizarii intensive de catre operatori profesionisti in cadrul atelierelor de prelucrari metalice, cu ajutorul acestuia putandu-se realiza Forme Curbe si Cilindrice din Table cu grosimea maxima de 1,5 mm pe o latime de pana la 1,3 metri. Este ideal pt atelierele de prelucrari metalice de Tinichigerie, Tubulaturi si Tigla Metalica pt productia accesoriilor precum Burlane, Rulouri, Conducte, Jgheaburi sau Cosuri de Fum.

Valturile de prelucrare au o alunecare din partea superioara si sunt prevazute cu caneluri de 8mm, 9mm si 12mm ce faciliteaza realizarea operatiilor de Roluire Sarme. Cu acest Valt Roluitor se pot realiza forme cilindrice din Table, acestea putand avea diametrul de pana la 1,5 ori mai mare fata de diametrul rolei superioare.

Realizarea operatiilor de Roluire Table se realizeaza prin strangerea materialului de prelucrat intre 2 role iar prin contactul cu cea de-a treia rola de formare din spate se realizeaza curbura materialului in forma cilindrica. Rezultatele obtinute cu acest utilaj pot varia in functie de grosimea si latimea tablei, rezistenta la tractiune si nivelul de expertiza.

Caracteristici tehnice
Lungime role de Roluire Tabla 1.300 mm
Diametrul rolelor de Roluit Ø75 mm
Grosimea maxima Tabla 1,5 mm
Tip role cu alunecare din partea superioara
Caneluri role de Roluire Tabla (3) 8 mm, 9 mm, 12 mm
Cadru realizat din otel si fonta pt capatul cadrului
Puterea motorului 0,75 kW
Tensiunea de alimentare 415V
Tip alimentare trifazata
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.650*500*900 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 1.800*650*1.100 mm
Greutate aproximativa 340 Kg.

Acest UTILAJ MOTORIZAT cu 3 VALTURI de ROLUIT foi metalice de TABLA este echipat standard cu:
3 Role de prelucrare din otel cu diametrul de 75mm si alunecare din partea superioara;
Caneluri de 8mm, 9mm si 12mm pt Roluire Sarme;
Valturi de Roluire cu ajustare rapida;
Motor trifazat de 0,75 kW;
Cadru realizat din otel si fonta pt capatul cadrului;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL