LINIE 32 SE cu Sistem Dublu Flexibil de INDOIRE pt Prelucrare FIER BETON

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Linie Prelucrare Fier Beton

Cod produs: LPF-BE32SE

PRET: X € + TVA si Transport

Linia de Prelucrare FIER BETON model Bendomat 32 SE este un sistem dublu flexibil de Indoire pt Re-baruri ce are doua unitati automate de indoit pt producerea de forme mari. Cu aceasta Linie Fier Beton se pot Indoi Bare cu lungimea maxima de 12 metri cu diametrul maxim Ø43 mm.

Aceasta LINIE de PRELUCRARE FIER BETON este fabricata de Eurobend si apartine unei noi serii de Utilaje Automate de INDOIT. Este prevazuta cu doua unitati de Indoire ideale pt producerea de forme mari, operatia de indoire fier beton putand fi facuta cu ambele maini datorita celor doua unitati.

Cu aceasta Linie de Indoit Re-baruri se pot prelucra bare drepte de pana la 12 metri lungime (40 ft) cu un diametru maxim de Ø43 mm. Alimentarea, alinierea, indoirea si indepartarea barelor prelucrate se realizeaza automat, nefiind nevoie de un operator care sa asiste permanent la procesul de prelucrare.

Linia de prelucrare fier beton dispune de un design unic al capetelor de indoire fier beton ce permite sa se miste in sus si in jos si sa efectueze operatii din stanga si dreapta coturilor cu una sau mai multe bare (seria SE). Dispune de un sistem de prindere situat central, intre unitatile de indoire ce sustine barele in pozitia de pre-set si asigura o Indoire perfecta pt toate lungimile si diametrele.

De asemenea, acest utilaj ofera un sistem automat de indoire cu dispozitiv de schimbare disponibil pentru modelele procesate pana la 20 mm. Capetele de indoire sunt alimentate prin intermediul motoarelor cu servo-directie ce orienteaza barele central pentru o precizie excelenta ce creste eficienta productiei.

Dispune de microprocesor industrial CNC de control cu operatii usoare pentru utilizator si software de programare avansat. Indoirea simultana a mai multor bare si pozitionarea unitatilor de indoire creste productia considerabil facand acest utilaj de prelucrat fier beton potrivit pt utilizarea la nivel industrial pt productia de serii mari.

Caracteristici tehnice
Unghi maxim de Indoire Bare Fier Beton ± 180°
Lungime de Indoire Fier Beton 12 metri (40 ft)
Viteza de Indoire Rebaruri Fier Beton 0-250°/sec.
Diametrul maxim al barelor din Fier Beton Ø 43 mm
Viteza de Indoire a Capului Traversa 40 m/min (130 f/min)
Viteza rolelor de transport 40 m/min (130 ft/min)
Incarcare, aliniere, indoire si alimentare bare automata
Capacitate de Indoire Fier Beton 650 N/mm²
Re-bar 32 mm 1
Re-bar 28 mm 1
Re-bar 26 mm 2
Re-bar 22 mm 2
Re-bar 20 mm 3
Re-bar 16 mm 4
Re-bar 12 mm 5
Re-bar 10 mm 6
Re-bar 8 mm 7
Capacitate de Indoire Fier Beton 650 N/mm² - cu scule speciale
Re-bar 10 mm 1
Re-bar 9 mm 1
Re-bar 8 mm 2
Re-bar 7 mm 2
Re-bar 6 mm 3
Re-bar 5 mm 4
Re-bar 4 mm 5
Re-bar 3 mm 6
Prezentare video

Informatii suplimentare

Seria Bendomat este compusa din patru modele, de 16, 20, 32 si 40, utilajele acestei serii putand fi combinate cu seria BCF de masurare si taiere (linia de forecare directa sau in linie), seria BCM de masurare si taiere mobila (linia de forecare) si seria MELC FLEXI-LINE de indreptare si taiere.

Fisiere:
Date tehnice LINIE de PRELUCRAT FIER BETON pt INDOIT 32SE (fisier PDF)


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL