Utilaj Automat de FASONAT ETRIERI din FIER BETON pt Constructii Mikro 122

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Fasonat Fier Beton

Cod produs: MFF-MKR122

PRET: 75.000 € + TVA si Transport

MASINA Automata Mikro 122 este un Utilaj Constructii de Confectionat ETRIERI, SPIRALE si CERCURI si FASONAT OTEL ce functioneaza automat cu bare cu diametrul de pana la 12 mm. Se poate lucra simultan cu 2 bare din colac sau drepte, viteza de lucru fiind reglabila continuu.

Acest UTILAJ AUTOMAT este destinat santierelor de Constructii de Mari dimensiuni cat si fabricilor de Productie a Elementelor din Fier Beton pt Constructii precum Etrieri, Spirale si Cercuri pt Armaturi. Functionarea automata a acestei Masini de Fasonat Otel o face potrivita pt utilizarea in productia de serie la nivel industrial, cu ajutorul acesteia putandu-se Fasona Bare cu diametre de pana la 12 mm.

Are o viteza de lucru reglabila continuu si permite prelucrarea simultana a 2 bare din colac sau drepte. Masina Automata de Fasonat Fier Beton este dotata cu calculator ce permite memorarea a 1000 de programe de lucru usor accesibile, ce pot fi modificate chiar si in timpul functionarii efective a masinii. Este prevazuta cu un ecran touch-screen si tastatura suplimentara ce faciliteaza accesul la programele din memorie si la parametrii masinii.

Aceasta Masina Automata produce prin programare in Comanda Numerica cu ajutorul interfetei cu ecran tactil, orice tip de ETRIERI, inclusiv Etrieri Rotunzi, cu ajutorul acesteia putandu-se Indrepta, Debita si Confectiona Elemente de Armatura din Otel Beton pentru Constructii cu diametre de 6, 8, 10 si 12 mm.

Cu ajutorul acestui Utilaj Automat se pot Fasona Bare Otel cu lungimea minima de 5 cm, lungimea maxima putand ajunge pana la 14 metri cu un unghi maxim de indoire de 180°. Asigura o productie medie de 4 Tone intr-un interval de lucru de 8 ore, viteza de productie fiind de aproximativ 1 etrier la 3 secunde, lucru ce o recomanda pt productia seriilor mari.

Utilajul este echipat cu un motor puternic trifazat de 15 kW cu alimentare electrica de 400V si este dotat cu circuit de aer comprimat pentru comanda instalatiilor auxiliare: clapeta acces role de indreptare, rola de presare pentru alimentarea primara cu materie prima. Circuitul hidraulic incepe prin comanda motorului de tractiune a otelului, apoi comanda cutitului de taiere si se termina prin comanda capului de fasonare.

Caracteristici tehnice
Diametre de prelucrare cu bare 650n/mm² (numar piese de alimentare*diametru) 2*Ø6 mm, 2*Ø8mm, 2*Ø10 mm si 1*Ø12 mm
Lungime maxima de Fasonare Fier Beton 14.000 mm
Lungime minima de Fasonat Fier Beton 50 mm
Puterea motorului 15 kW
Tensiunea de alimentare 400V
Tip alimentare trifazata
Tensiune de alimentare electrica panou de comanda 24V
Viteza de propulsie a otelului 95 m/min.
Viteza de Indoire a unghiului 1080°/sec.
Precizia unghiului de Indoire Fier Beton ±1gr
Precizia de Indoire Fier Beton la lungime ± 1 mm
Unghi maxim de Indoire 180°
Selectie Unghi de Indoire Automat dreapta / stanga
Unghi 39
Laturi 39
Propulsie de Strangere a rolelor pneumatica
Introducerea otelului electrica
Productie medie 4 Tone / 8 ore
Operatori / masina 1
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 4.200*1.600*2.200 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 4.200*1.600*2.300 mm
Greutate 2.700 kg.
Prezentare video

Informatii suplimentare


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL