MASINA ESR-2020/3,5 pt VIROLAT TABLA 3,5 mm grosime*2 ml

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Valt Motorizat de Roluit Tabla

Cod produs: NIR-460

PRET: 4.689 € + TVA si Transport

Aceasta Masina de Roluit Table model ESR-2020/3 are 3 valturi din otel actionare de un motor electric de 4 kW. Este destinata realizarii operatiilor de Roluire Table VALTURI din foi metalice pana la 3,5 mm grosime sub forma de Burlane, Jgheaburi, Rulouri si alte aplicatii de Tinichigerie.

Cu aceasta Masina Motorizata se pot fabrica diverse accesorii din Foi Metalice de Tabla cu o grosime maxima de 3,5 mm, asigurand o latime maxima de prelucrare de 2 metri. Este echipata cu 3 ROLE din otel inoxidabil cu care se pot realiza prelucrari inalt calitative sub forma de Burlane, Jgheaburi, Cosuri de Fum, Tevi, Rulouri precum si alte aplicatii domestice in ateliere de Tinichigerie.

Este prevazut cu o pedala de control alimentata la 24V care asigura actionarea facila a rolelor de prelucrare si un sistem de prindere a materialului de prelucrat care asigura manipularea usoara si confortabila in realizarea operatiilor de ROLUIRE TABLA. Se caracterizeaza printr-o manevrare usoara datorita manetelor cu actionare dubla pe cele 3 valturi pt indoirea otelului inoxidabil.

Utilaj-ul de Roluit Table este un Valt performant prevazut cu un motor electric cu puterea de 4 kW care asigura o productivitate ridicata si o eficienta sporita in prelucrarea tablelor. Utilaj-ul contine in pachet declaratie de conformitate dupa normele CE si un manual cu instructiuni de utilizare TOD in limba poloneza.

Caracteristici tehnice
Latimea maxima de lucru 2.020 mm
Grosime maxima material tabla 3,5 mm
Puterea motorului 4 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 2.530*640*1.050 mm
Greutate 950 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL