UTILAJ ELECTRIC ESR-1020*2 cu 3 Valturi pt ROLUIT TABLA 2mm grosime pe 1ml

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Valt Motorizat de Roluit Tabla

Cod produs: NIR-450

PRET: 2.190 € + TVA si Transport

Acest VALT Motorizat model ESR-1020*2 este echipat cu 3 Role actionate de un motor electric de 1,5 kW fiind ideal pt operatii de Virolare si Roluire Table cu grosimea maxima de 2 mm, asigurand o latime de prelucrare de 1 ml. Cu ajutorul acestuia se pot fabrica burlane, jgheaburi, tevi, rulouri.

Acest Valt Motorizat pentru ROLUIT TABLE cu 3 Role de prelucrare este ideal pt realizarea operatiilor de Virolare Table din foi metalice de pana la 1,5mm grosime sub forma de Burlane, Jgheaburi, Cosuri de Fum, Tevi, Rulouri precum si alte aplicatii domestice in ateliere de Tinichigerie. Asigura o latime maxima de prelucrare de 1.020 mm.

Cele 3 role de prelucrare sunt realizate din otel cu rezistenta ridicata, rola superioara este fixa in timp ce rolele inferioare pot fi ajustate, asigurand astfel o mai mare usurinta in realizarea diferitelor accesorii pt tinichigerie. Acest Roluitor Motorizat este prevazut cu un motor puternic de 1,5 kW prin intermediul caruia sunt actionate electric cele 3 role de prelucrare, asigurand o productivitate si o eficienta sporita in prelucrarea foilor metalice.

Valt-ul Electric se caracterizeaza printr-o actionare usoara datorita pedalei de control cu care este echipat standard. Este prevazut cu un sistem de prindere a materialului de prelucrat care asigura manipularea usoara si confortabila in realizarea operatiilor de ROLUIRE TABLA. Utilaj-ul contine in pachet declaratie de conformitate dupa normele CE si un manual cu instructiuni de utilizare TOD in limba poloneza.

Caracteristici tehnice
Latimea maxima de lucru 1.020 mm
Grosime maxima material tabla 2 mm
Puterea motorului 1,5 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.740*700*1.260 mm
Greutate 260 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL