UTILAJ cu Motor 2,2 kW si 3 VALTURI pt ROLUIT TABLE MRM 2050/4

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Valt Motorizat de Roluit Tabla

Cod produs: NIR-461

PRET: 8.850 € + TVA si Transport

Utilaj-ul Motorizat de Roluit Tabla model MRM 2050*4 este un VALT destinat prelucrarii foilor metalice cu grosimea maxima de 4 mm ce poate virola table cu latimea de pana la 2 metri. Este echipat cu o pedala de picior pt rotatie stanga - dreapta si motor de actionare de 2,2 kW.

Acest Utilaj Motorizat este prevazut cu 3 VALTURI de Virolare cu diametrul de 130 mm ce sunt actionate de un motor electric cu puterea de 2,2 kW asigurand o productivitate ridicata si precizie in prelucrarea tablelor pt Fabricatia de accesorii pt Tinichigerie, Tubulaturi si Tigla Metalica precum Burlane, Jgheaburi, Cosuri de Fum sau Conducte.

Este un dispozitiv profesional destinat utilizarii indelungate in cadrul atelierelor de prelucrare a tablei de dimensiuni mari, cu ajutorul acestuia putandu-se prelucra foi metalice la nivel industrial in serii mari. Prin intermediul unei pedale de picior se realizeaza rotatia stanga - dreapta a rolei reglabile superioare si inferioare.

VALT-ul pt ROLUIRE TABLE are o constructie robusta realizata din fonta avand in componenta o rola superioara pt ridicarea facila a piesei, un dispozitiv de curbare conic, o rola amplasata in spate care poate fi ajustata cu ajutorul manivelei.

Caracteristici tehnice
Latimea maxima de lucru 2.050 mm
Grosime maxima material tabla 4 mm
Preindoire Table 3,5 mm
Diametrul rolei 130 mm
Puterea motorului 2,2 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 800*3.200*1.150 mm
Greutate 1.500 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL