MASINA Electrica pt ROLUIT TABLE 2mm grosime si 1ml RBM 1020E-400V

Abkant Hidraulic

Ctg. Valt Motorizat de Roluit Tabla

Cod produs: NIR-456

PRET: 2.599 € + TVA si Transport

Masina de Roluit Table model RBM 1020E-400V este un Valt profesional cu ajutorul caruia se pot realiza operatii de Roluire foi metalice cu grosimea pana la 2 mm si lungimea maxima de 1 metru. Este echipat cu 3 role din otel actionate de un motor 0,75 kW prin intermediul unei pedale de picior.

Aceasta Masina Motorizata este conceputa pt realizarea operatiilor de ROLUIRE TABLA fiind recomandata pt utilizarea in atelierele de prelucrari metalice de catre utilizatorii profesionisti. Este echipata cu role realizate din otel de inalta calitate, fiind obtinute prin prelucrarea la presiuni ridicate.

Rola inferioara si cea posterioara sunt prevazute cu caneluri pt ROLUIREA SARMEI, rola superioara poate fi ajustata prin intermediul unei parghii iar cea inferioara cu ajutorul unei manivele. Rola superioara detasabila faciliteaza evacuarea usoara a piesei prelucrate.

VALT-ul MECANIZAT se caracterizeaza printr-o constructie robusta realizata din fonta ce garanteaza exploatarea fara vibratii si torsiune. Elementele de control sunt pozitionate ergonomic pe panoul de control, actionarea facila a acestui Valt Roluitor realizandu-se prin intermediul unei pedale de picior prevazuta cu intrerupator pt oprirea de urgenta ce poate fi actionat din orice pozitie a masinii de roluit table.

Caracteristici tehnice
Lungime role de Roluire Tabla 1.020 mm
Diametrul rolelor de Roluit Ø60 mm
Grosimea maxima Tabla 2,0 mm
Putere cedata a motorului S1 100% 0,75 kW (1 CP)
Tensiunea de alimentare 400V
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.280*600*1.760 mm
Greutate neta 260 Kg.
Greutate bruta 320 Kg.

VALT-ul ELECTRIC de ROLUIT TABLE este echipat standard cu:
Intrerupator pt oprirea de urgenta accesibil din orice parte a utilajului;
Pedala de actionare;
Motor trifazat de 0,75 kW;
3 VALTURI din Otel cu diametrul de 60 mm;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL