VALT ROLUIRE Accesorii Tigla Metalica din TABLE 0,6mm 3ml ZW3000/0,6

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Valt Motorizat de Roluit Tabla

Cod produs: NIR-459

PRET: X € + TVA si Transport

Valt-ul Motorizat pt Roluit Table model ZW3000/0,6 poate prelucra foi metalice de 3 ml cu grosimea de pana la 0,6mm. Este ideal pt prelucrare accesorii de acoperis precum Burlane si Jgheaburi fiind echipat cu un motor electric pt actionarea valturilor ce asigura o productivitate ridicata.

Acest VALT MECANIZAT este echipat cu 3 role realizate din otel ce asigura o latime de prelucrare de 3.050 mm, rola superioara fiind detasabila cu canelura frezata. Diametrul mare al rolelor de prelucrare, una cu diametrul 77 mm si 2 cu diametrul 99 mm, asigura prelucrarea foilor metalice sub forma curba si cilindrica cu un diametru minim 120 mm.

Actionarea electrica a acestui Valt asigura o prelucrare rapida si eficienta in prelucrarea accesoriilor de acoperis precum Burlane si Jgheaburi sau a altor tipuri de accesorii dorite. In dotarea standard este echipat cu unitate automata si convertor de frecventa care reglementeaza viteza de rotatie, asigurand un control adecvat al procesului de Roluire.

Este prevazut cu arbori speciali in spate si in partea inferioara ce asigura o functionare indelungata si fara probleme. De asemenea, acest Roluitor de Table este echipat cu doua intrerupatoare separate pt selectarea directiei de rotatie stanga-dreapta.

Caracteristici tehnice
Lungime role de Roluire Tabla 3.050 mm
Diametrul rolelor de Roluit 1*Ø77 mm, 2*Ø99 mm
Grosimea maxima Tabla Rm <400 MPa 0,6 mm
Diametrul minim de Roluire a Tablei Ø120 mm
Greutate 900 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2024  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL