UTILAJ Profesional de FREZAT METALE cu Sistem de Control CNC MILL145

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Frezat Metale

Cod produs: MFM-MILL145

PRET: 12.149 € + TVA si Transport

Acest UTILAJ CNC de FREZAT METALE model MILL 600 este echipat cu ghidaje de calitate superioara pt toate axele si are o buna accesibilitate a mesei de lucru. Este un Utilaj CNC cu camera de lucru ermetica ce asigura siguranta si este controlat prin Sinumerik 808D si Mach3.

Utilaj-ul de Frezat Metale este o FREZA CNC Profesionala disponibila cu sistemul de control al operatiilor Sinumerik 808D si Mach 3. Aceasta Freza CNC este destinata utilizarii de catre utilizatorii profesionisti, acesta indeplinind cerintele de prelucrare metale ale celor mai exigenti utilizatori. Este echipata cu ghidaje de calitate pentru toate axele de lucru asigurand astfel o prelucrare performanta si eficienta in conditii de utilizare intensiva.

Acest Utilaj CNC de Frezat Metale este prevazut cu o masa de lucru de 600*200 mm cu 3 axe de prelucrare, cursa axei X fiind de 350 mm, pt axa Y de 240 mm iar pt axa Z de 310 mm. Viteza de rotatie a axului de prelucrare este variabila intre 0 - 6.000 rotatii/minut. Masa de prelucrare este prevazuta cu 4 caneluri T cu latimea de 12 mm si lungimea de 45 mm.

Pentru a functiona, Freza CNC pt Prelucrare Metale are nevoie de un Calculator cu procesor de minim 1,5 Ghz si 512MB RAM, echipat cu port LPT paralel, sistem de operare Windows si software-ul de control Mach3, optional putand fi echipat cu Sinumerik si control 4-OSI.

Aceasta FREZA METALE cu Comanda Numerica Compiuterizata are un corp masiv si stabil si o camera de lucru ermetica ce asigura siguranta in timpul utilizarii dispozitivului. Utilajul este controlat printr-un sistem performant Sinumerik 808D ce asigura standardele de calitate ale prelucrarii. Acest Sistem de Control a fost introdus initial de Siemens pt strunguri si masini de frezat metale, are forma unui singur panou compact, astfel incat numarul de conexiuni si interfete necesare a fost redus la minimum.

Toate componentele sistemului de control Sinumerik 808D sunt realizate cu cerinte stricte si standarde de calitate ceea ce a dus la un grad sporit de protectie (IP65 pe panoul frontal) precum si la capacitatea de a se folosi chiar si intr-un mediu ostil. Controlul este caracterizat printr-un grad ridicat de confort si o functionare fara probleme. Acesta este echipat cu o configuratie pe baza de tastatura dedicata operatiunilor tehnologice, cu butoane mecanice (care justifica confortul sporit in timpul introducerii datelor), butoane functionale cu constructie tip membrana si cu butoane programabile.

Caracteristici tehnice
Dimensiuni masa de lucru 600*200 mm
Cursa mesei in axa X 350 mm
Cursa mesei in axa Y 240 mm
Numar Caneluri T 4 bucati
Latime Caneluri T 12 mm
Lungime Caneluri T 45 mm
Greutate maxima suportata de masa de lucru 50 Kg.
Tip ax subtire R8
Distanta dintre axul frezor si coloana 268 mm
Puterea motorului 1 kW
Puterea de alimentare in axa X 6 Nm
Puterea de alimentare in axa Y 6 Nm
Puterea de alimentare in axa Z 6 Nm
Viteza de alimentare in axele X, Y, Z 0 - 3.000 mm/min.
Viteza de rotatie a axului 0 - 6.000 rot./min
Dimensiuni masina
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.480*1.300*1.850 mm
Greutate 580 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

FREZA CNC pt PRELUCRAT METALE este prevazuta standard cu dispozitive:
Lampa;
Interfata RS-232;
Pompa cu Lichid de Racire;
Sistem automat de ungere;
Instrument de Operare si Intretinere;
Cilindru;
Manual de utilizare cu Certificat de garantie;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL