LINIE Automata pt Transport si Masurat Bare FIER BETON pt ARMATURI

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Linie Transport Bare Fier Beton

Cod produs: LTF-FS3050

PRET: X € + TVA si Transport

LINIA Automata de Transport si Masurare Bare Fier Beton model FS 3050 este conceputa pt liniile de Taiere pt procesare Armaturi Constructii. Aceasta Linie de Transport este destinata utilajelor de Taiere FS2050 sau FS2055 si asigura o lungime de transport de aprox. 12 metri.

Linia de Transport si Masurat Bare din Fier Beton si Otel Striat pt Armaturi Constructii este un dispozitiv de transport automat destinat masinilor de Taiere Fier Beton model 2050 sau 2055 de la Feal Seam Italia. Aceasta a fost conceputa pt transportarea si masurarea automata a rebarurilor din otel pt realizarea la nivel industrial in serii mari a Armaturilor.

Aceasta LINIE TRANSPORT FIER BETON este capabila sa procesese una sau mai multe rebaruri simultan, transportul barelor realizandu-se prin actionarea rotilor pe role prin intermediul unui motor electric cu reductor care are o putere totala de 6,5 kW.

Linia de Transport Armaturi are lungimea de aproximativ 12 metri si latimea de 1,2 metri si asigura o viteza de transfer pe role de 20 metri/minut. Capacitatea maxima suportata poate ajunge pana la 2.300 Kg.

Este echipata cu un panou de comanda cu butoane si benzi de apasare a butoanelor tip pandantiv. In dotarea standard este inclus un troliu pt colectarea armaturilor metalice direct se unde sunt depozitate si dispozitiv de masurare cu limator de oprire automata a troliului.

De asemenea, aceasta Linie Automatizata pt Transportat si Masurat Fier Beton are inclusa o cale de acces cu balustrada laterala care faciliteaza manipularea barelor in timpul transportului si asigura o siguranta sporita operatorului.

Caracteristici tehnice
Lungime aproximativa pt Transport Bare Fier Beton 12 metri
Latime maxima pt Transport Tier Beton aprox. 1,2 metri
Greutate totala de Transport Armaturi 2.300 Kg.
Putere totala a motorului 6,5 kW
Viteza de Transport Fier Beton pe sine 20 metri/minut
Viteza troliu 40 metri/minut
Capacitate troliu 500 Kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL