STRUNG cu Sistem de Comanda CNC pt Prelucrat METALE pe 1 ml CK 410*1000

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Strung CNC pt Prelucrat Metal

Cod produs: SCN-CK410/1000

PRET: 32.749 € + TVA si Transport

Acest STRUNG METALE cu CNC model CK410x1000 se caracterizeaza prin prelucrarea de inalta performanta putand fi utilizat pt strunjire metale in serie cat si pt productia de loturi mici. Este echipat cu Comanda CNC prin sistemul Sinumerik 808D proiectat pt masini de frezat si strunguri.

Acest STRUNG CNC pt Prelucrare METALE este echipat cu Sistem de Comanda CNC Sinumerik 808D care combina CNC, PLC, axele de control si o interfata de utilizare inovatoare. Masina CNC de Strunjit Metale este un dispozitiv puternic destinat realizarii operatiilor de prelucrare in serii mari insa poate fi folosita si pt prelucrari in serii mici si strunjirea unei singure piese metalice.

Cu ajutorul acestui Strung CNC se pot realiza operatii de Strunjire Piese Metalice peste batiu cu dimensiunea maxima de 410 mm, prelucrari metale peste traversa de alunecare cu dimensiunea maxima de 220 mm, lungimea maxima de Strunjire Metale fiind de 1 metru. Axul de prelucrare are un alezaj de 62 mm avand o viteza de prelucrare cuprinsa intre 35 - 2.500 rotatii/minut. Strung-ul cu Comanda Numerica Compiuterizata este actionat de un motor puternic de 5,5 kW.

Strung-ul de prelucrat metale cu CNC este un utilaj performant de strunjit ce memoreaza operatiunile executate de catre operator si le transforma automat in coduri G. In continuare, operatorul apasa butonul de redare pt a obtine o copie identica a piesei de prelucrat, strung-ul CNC invatand pe principiul executiei fazelor de lucru si memorand ordinea acestora pt repetarea operatiilor fara a fi nevoie de reintroducerea parametrilor de strunjire de catre operator. Acest lucru permite scurtarea configurarii acestui STRUNG CNC cu pana la jumatate si cresterea randamentului de lucru pana la 62%.

Functiile standard ale controlului CNC sunt extinse prin posibilitatile unui strung conventional. Alimentarea manuala in axele X si Z se realizeaza prin intermediul a 2 roti de mana electronice, acest Strung Metale CNC oferind posibilitatea unei deplasari semi-automate prin definirea ciclurilor individuale de prelucrare a metalelor prin strunjire cu CNC permitand astfel si strunjirea suprafetelor conice, filetare, etc.

Deplasarea axelor X si Z se realizeaza manual prin intermediul a 2 butoane electronice, sistemul de control CNC Sinumerik 808D facilitand operatea si programarea usoara a operatiilor de strunjire metale. Interfata ciclurilor de prelucrare este adaptata operatorului pt programarea usoara oferind posibilitati largi de programare a ciclurilor de strunjire prin programare completa.

Ghidajele sunt intarite inductiv si asigura precizia prelucrarii, axul principal de antrenare fiind foarte dinamic datorita cilindrilor. Masina de Strunjit Metale cu Programare CNC este echipata cu o mandrina de prindere de 200 mm cu forta controlata si traversa longitudinala si transversala de alimentare dotate cu suruburi de inalta calitate.

De asemenea, acest Strung Metale este prevazut cu o turela cu 6 pozitii care creste gradul de eficienta si automatizare, economisind timp la prelucrarea elementelor complexe. Acest Strung CNC pt Metale are in dotare un sistem de ungere centralizata ce asigura functionarea ireprosabila a masinii si costuri reduse de intretinere.

Utilajul este controlat printr-un sistem performant Sinumerik 808D ce asigura standardele de calitate ale prelucrarii. Sinumerik 808D este un sistem de Control CNC modern si compact fiind proiectat pt masini profesionale de frezat si strunjit metale in ateliere de prelucrare. Acest Sistem de Control a fost introdus initial de Siemens pt strunguri si masini de frezat metale, are forma unui singur panou compact, astfel incat numarul de conexiuni si interfete necesare a fost redus la minimum.

Toate componentele sistemului de control Sinumerik 808D sunt realizate cu cerinte stricte si standarde de calitate ceea ce a dus la un grad sporit de protectie (IP65 pe panoul frontal) precum si la capacitatea de a se folosi chiar si intr-un mediu ostil. Controlul este caracterizat printr-un grad ridicat de confort si o functionare fara probleme. Acesta este echipat cu o configuratie pe baza de tastatura dedicata operatiunilor tehnologice, cu butoane mecanice (care justifica confortul sporit in timpul introducerii datelor), butoane functionale cu constructie tip membrana si cu butoane programabile.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de strunjire metale 1.000 mm
Dimensiuni de strunjire peste batiu 410 mm
Dimensiuni de strunjit metale peste traversa 220 mm
Latimea batiului 300 mm
Tip ax subtire A2-6
Alezajul axului 62 mm
Viteza axului 35 - 2.500 rot./min.
Cursa maxima a axei X 235 mm
Cursa maxima a axei Z 920 mm
Viteza de alimentare rapida pe aza X 6 m/min.
Viteza de alimentare rapida pe axa Z 8 m/min.
Precizia pozitionarii axei X 0,024 mm
Precizia pozitionarii axei Z 0,032 mm
Diametru manson pinola 65 mm
Cursa maxima manson pinola 127 mm
Tip varf subtire manson pinola MT4
Diametrul maxim a rolelor de strunjire pe plat (V4) 360 mm
Diametrul maxim a rolelor de strunjire pe plat (H6) 280 mm
Puterea motorului 5,5 kW
Dimensiuni masina
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 3.680*1.600*2.040 mm
Greutate 3.400 Kg.
Informatii suplimentare

Acest STRUNG CNC pt Prelucrare METALE este echipat standard cu urmatoarele accesorii:
Sistem de Control Sinumerik 808D;
Mandrina prindere manuala de 200 mm cu forta controlata;
Turela cu 6 pozitii;
Ghidaje intarite inductiv;
Deplasare manuala a axelor X si Z prin intermediul a 2 butoane electronice;
Alimentare manuala a axelor X si Z prin intermediul a 2 roti manuale electronice;
Sistem automat de ungere centralizata;
Declaratie de conformitate DTR in limba poloneza;
Declaratie CE;

Optional, acest Utilaj de STRUNJIT METALE cu COMANDA CNC poate fi echipat cu un instrument cu 16 capuri care creste posibilitatile de prelucrare pe acest Strung Automat de Prelucrare Metale cu Sistem de Comanda CNC Sinumerik 808D.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL